Arkadaşlar, merhaba . Ben Ubuntu'yu sevdim, fakat çok uyumsuz ve uygulama yüklemek bir hayli zor. Ben yazdırma programı bulamadım, bulsam bile yükleyemedim. Bana yardımcı olacak olan yardımseverler burada mı?
UEFI kurulum yapılacaksa eğer bunun için bir programa gerek yok. USB belleği FAT32 olarak biçimlendirip sonrasında Windows 10 ISO içeriğini tamamen USB belleğe kopyalıyoruz. Bu kadar.
Sorunu anlayamadım biraz daha açabilir misin. Ben uzun bir süre Linux kullandıktan sonra Windows'a sürekli sorunlarla karşılaşmıştım. Kurulum sorunları mı?
Kubuntu kullanıyordum ben kendi airdroid programı var, arayüzü çok daha rahat.
Arkadaşlar, merhaba . Ben Ubuntu'yu sevdim, fakat çok uyumsuz ve uygulama yüklemek bir hayli zor. Ben yazdırma programı bulamadım, bulsam bile yükleyemedim. Bana yardımcı olacak olan yardımseverler burada mı?
Sorunun şimdi anladım. Bu işlemi Konsoldan yapabilirsin.
1. FlashDiskin adını öğrenmen lazım; /dev/sdb... diye bir adı olur. GParted'de yazar adı.
2. Konsol'a [sudo umount /dev/*(adı neyse)] gir.
3. Sonra [sudo dd bs=4M if=/"Windows iso dosya konumu" of=/dev/sdb*(adı neyse)]
Bu işlem biraz uzun sürebilir 5-10dk arası, çalışmıyor diye iptal etme.
Bulduğunuz program UNetBootin ise programı çalıştırmak için terminali açın, dosyanızın bulunduğu konuma gidin ve terminale "sudo ./dosyaadıveuzantısı" yazın.