Ardaa41 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.444 Çözümler 5 17 Haziran 2021 #1 Windows'a en benzeyen Linux'u Linux Mint olarak duydum. Peki Linux Mint'in içindeki hangi dağıtım Windows'a en yakınıdır?
Windows'a en benzeyen Linux'u Linux Mint olarak duydum. Peki Linux Mint'in içindeki hangi dağıtım Windows'a en yakınıdır?
EkmekArasiHDD Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 5.938 Makaleler 3 Çözümler 34 Yer Ordu/Perşembe 17 Haziran 2021 #2 Görsellik istiyorsanız Mint'in Cinnamon dağıtımına bakın. Eğer çok hafif bir şeyler arıyorsanız Xfce dağıtımına bakın.
Görsellik istiyorsanız Mint'in Cinnamon dağıtımına bakın. Eğer çok hafif bir şeyler arıyorsanız Xfce dağıtımına bakın.
ressh Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 3.550 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer Türkiye 17 Haziran 2021 #3 Ardaa41 dedi: Windows'a en benzeyen Linux'u Linux Mint olarak duydum. Peki Linux Mint'in içindeki hangi dağıtım Windows'a en yakınıdır? Genişletmek için tıkla... Hepsi benziyor sadece performans ve yenilik farkları var onun dışında Cinnamon.
Ardaa41 dedi: Windows'a en benzeyen Linux'u Linux Mint olarak duydum. Peki Linux Mint'in içindeki hangi dağıtım Windows'a en yakınıdır? Genişletmek için tıkla... Hepsi benziyor sadece performans ve yenilik farkları var onun dışında Cinnamon.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 17 Haziran 2021 #4 Ardaa41 dedi: Peki Linux Mint'in içindeki hangi dağıtım Genişletmek için tıkla... Bu ne demek? Linux Mint bir GNU/Linux dagitimidir. Linux Mint'in dagitimlari diye bir sey yok. Masaustu ortami olarak Cinnamon default hali ile benziyor.
Ardaa41 dedi: Peki Linux Mint'in içindeki hangi dağıtım Genişletmek için tıkla... Bu ne demek? Linux Mint bir GNU/Linux dagitimidir. Linux Mint'in dagitimlari diye bir sey yok. Masaustu ortami olarak Cinnamon default hali ile benziyor.
4 416274 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 3.885 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer İstanbul 17 Haziran 2021 #5 Ardaa41 dedi: Windows'a en benzeyen Linux'u Linux Mint olarak duydum. Peki Linux Mint'in içindeki hangi dağıtım Windows'a en yakınıdır? Genişletmek için tıkla... Sanırım siz Windowsfx'i diyorsunuz Cinnamon masaüstü ortamı kullanıyor.
Ardaa41 dedi: Windows'a en benzeyen Linux'u Linux Mint olarak duydum. Peki Linux Mint'in içindeki hangi dağıtım Windows'a en yakınıdır? Genişletmek için tıkla... Sanırım siz Windowsfx'i diyorsunuz Cinnamon masaüstü ortamı kullanıyor.
detista Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.281 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 17 Haziran 2021 #6 Elbullazul´un teması güzel görünüyor: GitHub - B00merang-Project/Windows-10: Windows 10 Light theme for Linux (GTK) Windows 10 Light theme for Linux (GTK). Contribute to B00merang-Project/Windows-10 development by creating an account on GitHub. github.com
Elbullazul´un teması güzel görünüyor: GitHub - B00merang-Project/Windows-10: Windows 10 Light theme for Linux (GTK) Windows 10 Light theme for Linux (GTK). Contribute to B00merang-Project/Windows-10 development by creating an account on GitHub. github.com
Gvidia Nforce Hectopat Katılım 23 Ocak 2018 Mesajlar 159 Çözümler 3 22 Haziran 2021 #7 Kali-Undercover kullanabilirsiniz, Kali Linux dışındaki Distro'larda gelmiyor sanırım. Gerekli olan ayarlamaları yapıp Xfce olan her ortamda kullanabilirsiniz. kali-undercover (Youtube). Kali-Undercover dökümantasyonu. Xfce olan ortamlarda nasıl yapılacağı. Tabii bu sadece görsellik.
Kali-Undercover kullanabilirsiniz, Kali Linux dışındaki Distro'larda gelmiyor sanırım. Gerekli olan ayarlamaları yapıp Xfce olan her ortamda kullanabilirsiniz. kali-undercover (Youtube). Kali-Undercover dökümantasyonu. Xfce olan ortamlarda nasıl yapılacağı. Tabii bu sadece görsellik.
1 1372653 Decipat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 2.200 Makaleler 5 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #8 Ardaa41 dedi: Windows'a en benzeyen Linux'u Linux Mint olarak duydum. Peki Linux Mint'in içindeki hangi dağıtım Windows'a en yakınıdır? Genişletmek için tıkla... Zorin OS Windows'a görsel olarak çok benziyor Alternatif olarak KDE masaütünü kullanan bir dağıtım yükleyip üzerine Windows'a benzemesi için bir tema atabailirsiniz Linux Mint Cinnamon da gayet iyi.
Ardaa41 dedi: Windows'a en benzeyen Linux'u Linux Mint olarak duydum. Peki Linux Mint'in içindeki hangi dağıtım Windows'a en yakınıdır? Genişletmek için tıkla... Zorin OS Windows'a görsel olarak çok benziyor Alternatif olarak KDE masaütünü kullanan bir dağıtım yükleyip üzerine Windows'a benzemesi için bir tema atabailirsiniz Linux Mint Cinnamon da gayet iyi.
E Erenla Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 906 Makaleler 9 Çözümler 5 22 Haziran 2021 #9 Ardaa41 dedi: Windows'a en benzeyen Linux'u Linux Mint olarak duydum. Peki Linux Mint'in içindeki hangi dağıtım Windows'a en yakınıdır? Genişletmek için tıkla... Linux Mint Windows'a benziyor Onun dışında KDE Xfce cinnamon masaüstü ortamları Windows'a benzemekte. Elementary OS MacOS'a benzemekte.
Ardaa41 dedi: Windows'a en benzeyen Linux'u Linux Mint olarak duydum. Peki Linux Mint'in içindeki hangi dağıtım Windows'a en yakınıdır? Genişletmek için tıkla... Linux Mint Windows'a benziyor Onun dışında KDE Xfce cinnamon masaüstü ortamları Windows'a benzemekte. Elementary OS MacOS'a benzemekte.