Crosge Hectopat Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 164 Çözümler 1 9 Temmuz 2021 #1 Arkadaşlar hiçbir şekilde Windows'a erişemiyorum beni onarma menüsüne atıyor. Onarma yaptığımda ise sonuç aynı, 'başlangıç onarma bilgisayarınızı onaramadı' günlük dosyası: SrtTrail.txt. Formatta attım hala aynı ne yapmam gerek? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Temmuz 2021
Arkadaşlar hiçbir şekilde Windows'a erişemiyorum beni onarma menüsüne atıyor. Onarma yaptığımda ise sonuç aynı, 'başlangıç onarma bilgisayarınızı onaramadı' günlük dosyası: SrtTrail.txt. Formatta attım hala aynı ne yapmam gerek?
avkila.tech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 4.161 Çözümler 34 9 Temmuz 2021 #2 Bilgisayar parcalari saglam mi? Cok emin degilim ama biostan da olabilir
Crosge Hectopat Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 164 Çözümler 1 9 Temmuz 2021 #3 avkila.tech dedi: Bilgisayar parcalari saglam mi? Cok emin degilim ama biostan da olabilir Genişletmek için tıkla... Hocam sağlam, biosta ne yapmam gerek?
avkila.tech dedi: Bilgisayar parcalari saglam mi? Cok emin degilim ama biostan da olabilir Genişletmek için tıkla... Hocam sağlam, biosta ne yapmam gerek?
avkila.tech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 4.161 Çözümler 34 9 Temmuz 2021 #4 Crosge dedi: Hocam sağlam, biosta ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Bios hakkinda cok bir bilgim yok yardimci olamam. Size yanlis bilgi vermek istemem sahsen.
Crosge dedi: Hocam sağlam, biosta ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Bios hakkinda cok bir bilgim yok yardimci olamam. Size yanlis bilgi vermek istemem sahsen.