talhars2 Femtopat Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2025 #21 ED Crasher dedi: @talhars2 USB'yi MBR formatında mı GPT formatında mı hazırlad. Genişletmek için tıkla... Yeni alınmış bir 8 GB bir USB ile. ED Crasher dedi: Neden USB ile temiz format atmıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Gereken sürücü yok diyor.
ED Crasher dedi: @talhars2 USB'yi MBR formatında mı GPT formatında mı hazırlad. Genişletmek için tıkla... Yeni alınmış bir 8 GB bir USB ile. ED Crasher dedi: Neden USB ile temiz format atmıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Gereken sürücü yok diyor.
ED Crasher Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.404 Çözümler 18 Yer Batman 18 Mayıs 2025 #22 talhars2 dedi: Yeni alınmış bir 8 GB bir USB ile. Gereken sürücü yok diyor. Genişletmek için tıkla... Anlamadım USB'yi PC'ye takınca mı yoksa Rufus ekranında mı o hatayı alıyorsunuz?
talhars2 dedi: Yeni alınmış bir 8 GB bir USB ile. Gereken sürücü yok diyor. Genişletmek için tıkla... Anlamadım USB'yi PC'ye takınca mı yoksa Rufus ekranında mı o hatayı alıyorsunuz?
talhars2 Femtopat Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2025 #23 ED Crasher dedi: Anlamadım USB'yi PC'ye takınca mı yoksa Rufus ekranında mı o hatayı alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... USB'yi takıyorum format ekranina geliyor dili bölgeyi seçiyorum ilerliyorum medya sürücünüz yok diyor.
ED Crasher dedi: Anlamadım USB'yi PC'ye takınca mı yoksa Rufus ekranında mı o hatayı alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... USB'yi takıyorum format ekranina geliyor dili bölgeyi seçiyorum ilerliyorum medya sürücünüz yok diyor.
ED Crasher Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.404 Çözümler 18 Yer Batman 18 Mayıs 2025 #24 talhars2 dedi: USB'yi takıyorum format ekranina geliyor dili bölgeyi seçiyorum ilerliyorum medya sürücünüz yok diyor. Genişletmek için tıkla... Videodaki yöntemi denediniz mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
talhars2 dedi: USB'yi takıyorum format ekranina geliyor dili bölgeyi seçiyorum ilerliyorum medya sürücünüz yok diyor. Genişletmek için tıkla... Videodaki yöntemi denediniz mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
talhars2 Femtopat Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2025 #25 ED Crasher dedi: Videodaki yöntemi denediniz mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Deniyorum. ED Crasher dedi: Videodaki yöntemi denediniz mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben telefondan yaptığım için mi bilmem bende daha fazla dosya gözüktü. Dosya Ekleri IMG_20250518_130449.jpg 188,5 KB · Görüntüleme: 13 Son düzenleme: 18 Mayıs 2025
ED Crasher dedi: Videodaki yöntemi denediniz mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Deniyorum. ED Crasher dedi: Videodaki yöntemi denediniz mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben telefondan yaptığım için mi bilmem bende daha fazla dosya gözüktü.