Windows'a geçilmeli mi?

CaniDEV

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4050, Ryzen 5 7535HS, 512GB SSD, 16GB RAM, Arch Linux
Acer Nitro 16 laptopumda pop_os! Kullanıyorum. Linux kullanmak istiyorum ve kullanıyorum da fakat şöyle bir sorun var: Linux'da laptop çok ısınıyor. Windows'taki NitroSense olmadığı için fan kontrolü de yok. Sizce Windows'a geçmeli miyim? Linux kullanmamın nedeni zaten Windows kullanıp verilerimi Microsoft'a vermemek.
Sistem özellikleri:

Acer Nitro 16 AN16-41
AMD Ryzen 5 7535HS.
NVIDIA GeForce RTX 4050 Max-Q
16 GB RAM.
500GB SSD.

Acer Nitro 16 laptopumda pop_os! Kullanıyorum. Linux kullanmak istiyorum ve kullanıyorum da fakat şöyle bir sorun var: Linux'da laptop çok ısınıyor. Windows'taki NitroSense olmadığı için fan kontrolü de yok. Sizce Windows'a geçmeli miyim? Linux kullanmamın nedeni zaten Windows kullanıp verilerimi Microsoft'a vermemek.
Sistem özellikleri:

Acer Nitro 16 AN16-41
AMD Ryzen 5 7535HS.
16 GB RAM.
500GB SSD.

Microsoft'un verilerini çok kullacağını sanmıyorum. Sistemde eski değil. Bence Windows'a geçilebilir.

Farklı dağıtımlar denemeye ne dersiniz? Eğer dağıtımınızdan memnunsanız aşağıdaki programı deneyebilirsiniz isterseniz. Windows 11'a geçmeye gerek yok bence.

Farklı dağıtımlar denemeye ne dersiniz? Eğer dağıtımınızdan memnunsanız aşağıdaki programı deneyebilirsiniz isterseniz. Windows 11'a geçmeye gerek yok bence.

Zaten denedim. Nbfc kurulmuyor. Ne yaparsam yapayım sonunda bana bir .exe dosyası veriyor.

Nbfc'yi çalıştırdım fakat nbfc Config --list'de laptopumun modeli yok. Ne yapmalıyım?

Son düzenleme:
Sistem özellikleri:

Acer Nitro 16 AN16-41
AMD Ryzen 5 7535HS.
16 GB RAM.
500GB SSD.
Geçin veya geçmeyin demiyorum ancak ayarlardan gizlilik bölümüyle veri gönderimini engelleyebilirsiniz.

Isınma sorununu çözdüm. BIOS'tan ReSize BAR Support'u kapatınca aşırı ısınmayı kesti.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı