Windows'a Virüs Bulaşmış

Faker

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, iş yerinde bir PC var ve muhasebecimiz fazla anlamıyor PC'den. Her neyse bayağı önceden virüs bulaşmış ESET NOD32 var o da çekirdek hatası veriyor. İnternette CCleaner ile windows dosyalarını temizle antivirüsle tarat düzelir dediler. CCleaner'ı açtığımda PC reset atıyor. Ne yapacağımı bilemedim, kasaya Win8.1 kurulu Laptop HDD mi takayım dedim PSU'da 2. bir HDD için güç kablosu yok. Ne yapacağımı şaşırdım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eset'i kaldırın, İmzamdan KIS 2015'i kurup fullscan yapın. Eğer alma imkanınız varsa şirkettekilere KES kurup server güvenliğini sağlayın.

Canım şirket dediysem bir tane pc var o da Xp :D Babama anlatamıyorum dinlese 1000Tl'ye güzel bir sistem alacağız da dinlemiyor.

Canım şirket dediysem bir tane pc var o da Xp
XP varsa virüsün olmaması imkansız :) Dediklerimi yapın KIS kurup taratın. Şirket deyince adamın aklına en azından birkaç bilgisayar geliyor :)

XP varsa virüsün olmaması imkansız :) Dediklerimi yapın KIS kurup taratın. Şirket deyince adamın aklına en azından birkaç bilgisayar geliyor :)
Bilgisayara kalıcı bir virüs programı da şart. Kaspersky sistemi büyük bir ihtimal yorar. :)
Nasıl olsa eski bilgisayar ve 'XP'.

İnsan hani bir tarayıcının yarım saatte kasıla kasıla açılmasını istemez.
Misal olarak yarım saat demişsiniz ancak o kadar düşük bir bilgisayar kullanıyorsa antivirüs kurmasa da yavaştır o pc :) Yani atın ölümü arpadan olsun en azından meftayı antivirüsle uğurlarlar :)

Bence xp halen windows kullanıcıların gözbebeği :) Xp gibi stabil çalışan işletim sistemi xpden sonra çıkardıkları işletim sistemlerinde yok. Her ne kadar sorunu olsada xp candır. Hdd için harici hdd kutuları var usb ile bağlanıp dosyalarını görebilirsin eğer harddisk çalışıyorsa.

Intel pentium 4 ve 2Gb ramlı sisteme Win 8.1 olur mu ki? Zaten Apu gibi kullanıyoruz. Gerekirse bi Geforge 210 alırım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı