Windows'a Virüs Bulaşmış

İşlemciden pek sıkıntı olmasa bile ramden patlak verebilir o sistem. İşletim sistemi gereksinimlerine bakarsanız ona göre bir sistem kurabilirsiniz.

Bence xp halen windows kullanıcıların gözbebeği :) Xp gibi stabil çalışan işletim sistemi xpden sonra çıkardıkları işletim sistemlerinde yok. Her ne kadar sorunu olsada xp candır.
XP hakkında şuan konuyu kirletmemek için birşey yazmıyorum. Kısaca konuşmak isterseniz yeni konu açıp tartışılabilir. Yada önceki açılmış bir sürü xp'nin zararlarını ve kullanılmaması gerektiği konuları görebilirsiniz.

XP hakkında şuan konuyu kirletmemek için birşey yazmıyorum. Kısaca konuşmak isterseniz yeni konu açıp tartışılabilir. Yada önceki açılmış bir sürü xp'nin zararlarını ve kullanılmaması gerektiği konuları görebilirsiniz.
Son sormak istediğim Win 7 kursam? Çünkü win8.1 karışık geliyor muhasebeciye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Intel pentium 4 ve 2Gb ramlı sisteme Win 8.1 olur mu ki? Zaten Apu gibi kullanıyoruz. Gerekirse bi Geforge 210 alırım.
Çok güzel olur :)

Son sormak istediğim Win 7 kursam? Çünkü win8.1 karışık geliyor muhasebeciye.
Win 7 artık kullanılmaması gerekli bir sistem olmuştur. Bundan sonra devamlı Win 8 ve üstü sistemlerle karşılaşacaksınız alışsanız iyi olur. Ayrıca bir zorluğu bulunmuyor.

İşletim sistemi hakkında sadece kullanmak dışında bilgisi olmayanların XP iyidir, en iyisidir bunun gibisini çıkartamadılar diyenlerle tartışmaya girmek bizim için hata olur.

2gb ramli P4 sisteme 64 bit Win 8.1 bile kurabilirsin ki evdeki sistem benzer özellikte ve Win 8.1 kullanmaktayım çıktığından beri.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı