Tamam GeForce 210 yerine ram alırımİşlemciden pek sıkıntı olmasa bile ramden patlak verebilir o sistem. İşletim sistemi gereksinimlerine bakarsanız ona göre bir sistem kurabilirsiniz.
XP hakkında şuan konuyu kirletmemek için birşey yazmıyorum. Kısaca konuşmak isterseniz yeni konu açıp tartışılabilir. Yada önceki açılmış bir sürü xp'nin zararlarını ve kullanılmaması gerektiği konuları görebilirsiniz.Bence xp halen windows kullanıcıların gözbebeğiXp gibi stabil çalışan işletim sistemi xpden sonra çıkardıkları işletim sistemlerinde yok. Her ne kadar sorunu olsada xp candır.
Son sormak istediğim Win 7 kursam? Çünkü win8.1 karışık geliyor muhasebeciye.XP hakkında şuan konuyu kirletmemek için birşey yazmıyorum. Kısaca konuşmak isterseniz yeni konu açıp tartışılabilir. Yada önceki açılmış bir sürü xp'nin zararlarını ve kullanılmaması gerektiği konuları görebilirsiniz.
Çok güzel olurIntel pentium 4 ve 2Gb ramlı sisteme Win 8.1 olur mu ki? Zaten Apu gibi kullanıyoruz. Gerekirse bi Geforge 210 alırım.
Win 7 artık kullanılmaması gerekli bir sistem olmuştur. Bundan sonra devamlı Win 8 ve üstü sistemlerle karşılaşacaksınız alışsanız iyi olur. Ayrıca bir zorluğu bulunmuyor.Son sormak istediğim Win 7 kursam? Çünkü win8.1 karışık geliyor muhasebeciye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.