Bence xp halen windows kullanıcıların gözbebeği Xp gibi stabil çalışan işletim sistemi xpden sonra çıkardıkları işletim sistemlerinde yok. Her ne kadar sorunu olsada xp candır.
XP hakkında şuan konuyu kirletmemek için birşey yazmıyorum. Kısaca konuşmak isterseniz yeni konu açıp tartışılabilir. Yada önceki açılmış bir sürü xp'nin zararlarını ve kullanılmaması gerektiği konuları görebilirsiniz.
XP hakkında şuan konuyu kirletmemek için birşey yazmıyorum. Kısaca konuşmak isterseniz yeni konu açıp tartışılabilir. Yada önceki açılmış bir sürü xp'nin zararlarını ve kullanılmaması gerektiği konuları görebilirsiniz.
Win 7 artık kullanılmaması gerekli bir sistem olmuştur. Bundan sonra devamlı Win 8 ve üstü sistemlerle karşılaşacaksınız alışsanız iyi olur. Ayrıca bir zorluğu bulunmuyor.
İşletim sistemi hakkında sadece kullanmak dışında bilgisi olmayanların XP iyidir, en iyisidir bunun gibisini çıkartamadılar diyenlerle tartışmaya girmek bizim için hata olur.
2gb ramli P4 sisteme 64 bit Win 8.1 bile kurabilirsin ki evdeki sistem benzer özellikte ve Win 8.1 kullanmaktayım çıktığından beri.