E enesözal Femtopat Katılım 25 Temmuz 2025 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Diğer Pazartesi 21:23 #1 Ben PC'ye Android'in herhangi bir sürümünü indireceğim ama YouTube kaldıran Android sürümü yükleyeceğim, Android ISO'su var mı?
Ben PC'ye Android'in herhangi bir sürümünü indireceğim ama YouTube kaldıran Android sürümü yükleyeceğim, Android ISO'su var mı?
Nurettin bey Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2017 Mesajlar 1.706 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 21:39 #2 Windows için olmazsa olmaz BlueStacks uygulamasıdır. Android işletim sistemine gerek yok. BlueStacks: PC & Mac'te Oyun Oynayın, Android Emülatörü, Bulut Oyun Platformu Dünyanın En Hızlı, En Hafif Android Emülatörü ve Bulut Oyun platformu. Windows ve Mac'te mobil oyun oynayın. RPG, strateji ve aksiyon için mükemmel bir Emülatör. www.bluestacks.com
Windows için olmazsa olmaz BlueStacks uygulamasıdır. Android işletim sistemine gerek yok. BlueStacks: PC & Mac'te Oyun Oynayın, Android Emülatörü, Bulut Oyun Platformu Dünyanın En Hızlı, En Hafif Android Emülatörü ve Bulut Oyun platformu. Windows ve Mac'te mobil oyun oynayın. RPG, strateji ve aksiyon için mükemmel bir Emülatör. www.bluestacks.com