Merhabalar, eski hardd iskime Microsoft Store'dan Forza 4 indirmiştim. Şimdi SSD'ye geçtim eski HDD'yi USB çevirici ile kullanıyorum fakat içindeki WindowsApps dosyasını silemiyorum. TrustedInstaller size izin vermeli diyor. Nasıl yapacağım?
Windowsapps klasörü, hem Microsoft Store hem de Game Pass oyunlarının saklandığı klasördü. Daha öncesinde oyun indirdiysen klasöre, klasör Windows tarafında kilitlenir.
Windowsapps klasörü, hem Microsoft Store hem de Game Pass oyunlarının saklandığı klasördü. Daha öncesinde oyun indirdiysen klasöre, klasör Windows tarafında kilitlenir.
Fakat Windows şu anda farklı bir sabit diske kurulu.
Sorunu çözdüm.
Sorunu şöyle çözdüm klasöre sağ tıklayıp özelliklere geldim oradan güvenlik seçeneğine tıkladım ve gelişmiş butonuna bastım. Açılan pencerede üstte klasör sahibinin yanındaki değiştir seçeneğine bastım ve oradan klasörün erişimini aldım ardından alttan yeni kullanıcı ekleye basıp kendimi ekleyip tam erişim vardim ve klasörü imha ettim.
WindowsApps klasörü, hem Microsoft Store hem de Game pass oyunlarının saklandığı klasördü. Daha öncesinde oyun indirdiysen klasöre, klasör windows tarafında kilitlenir.
Fakat Windows şu anda farklı bir sabit diske kurulu.
Sorunu çözdüm.
Sorunu şöyle çözdüm klasöre sağ tıklayıp özelliklere geldim oradan güvenlik seçeneğine tıkladım ve gelişmiş butonuna bastım. Açılan pencerede üstte klasör sahibinin yanındaki değiştir seçeneğine bastım ve oradan klasörün erişimini aldım ardından alttan yeni kullanıcı ekleye basıp kendimi ekleyip tam erişim vardim ve klasörü imha ettim.