Çözüldü WindowsApps klasörü silinirken "TrustedInstaller size izin vermelidir" uyarısı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

zSakura

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, eski hardd iskime Microsoft Store'dan Forza 4 indirmiştim. Şimdi SSD'ye geçtim eski HDD'yi USB çevirici ile kullanıyorum fakat içindeki WindowsApps dosyasını silemiyorum. TrustedInstaller size izin vermeli diyor. Nasıl yapacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Windowsapps klasörü, hem Microsoft Store hem de Game Pass oyunlarının saklandığı klasördü. Daha öncesinde oyun indirdiysen klasöre, klasör Windows tarafında kilitlenir.

Daha önceden içine Forza 4 indirdim.

Windowsapps klasörü, hem Microsoft Store hem de Game Pass oyunlarının saklandığı klasördü. Daha öncesinde oyun indirdiysen klasöre, klasör Windows tarafında kilitlenir.

Fakat Windows şu anda farklı bir sabit diske kurulu.
Sorunu çözdüm.

Sorunu şöyle çözdüm klasöre sağ tıklayıp özelliklere geldim oradan güvenlik seçeneğine tıkladım ve gelişmiş butonuna bastım. Açılan pencerede üstte klasör sahibinin yanındaki değiştir seçeneğine bastım ve oradan klasörün erişimini aldım ardından alttan yeni kullanıcı ekleye basıp kendimi ekleyip tam erişim vardim ve klasörü imha ettim.
Buradan detaylı bir şekilde izinleri sağlayıp silebilirsin. Ancak Microsoft Store'nin klasörü olduğundan önermiyoruz silinmesini.

Eski HDD de bu silinmeyen klasör. Suanki ssd de de var ama bu HDD dekini silemiyoeum

WindowsApps klasörü, hem Microsoft Store hem de Game pass oyunlarının saklandığı klasördü. Daha öncesinde oyun indirdiysen klasöre, klasör windows tarafında kilitlenir.

Daha önceden içine Forza 4 indirdim.

Fakat Windows şu anda farklı bir sabit diske kurulu.
Sorunu çözdüm.

Sorunu şöyle çözdüm klasöre sağ tıklayıp özelliklere geldim oradan güvenlik seçeneğine tıkladım ve gelişmiş butonuna bastım. Açılan pencerede üstte klasör sahibinin yanındaki değiştir seçeneğine bastım ve oradan klasörün erişimini aldım ardından alttan yeni kullanıcı ekleye basıp kendimi ekleyip tam erişim vardim ve klasörü imha ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…