WindowsApps klasörünü varsayılan ayarlarına nasıl döndürebilirim?

WindowsApps klasörüne girmem gerekiyordu. Sahibi trustedinstaller görünüyordu. Ben kullanıcıyı seçtim sahip olarak. Alt nesnelere uygula yaptım. Users güvenik izni vardı. Koşul (Exits WIN://SYSAPPID) yazıyordu. Düzenleye tıkladığımda Bu erişim girdisi bozuk. Silin veya yenisini oluşturun yazıyordu. Ben bu izni sildim. Yeniden users izni de verdim. Fakat Bazı uygulamalar şimdi çalışmıyor. Bu izinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Tekrar eski durumuna nasıl getirebilirim? Trustedinstaller izni de veremiyorum. RESTRICTED izni veremiyorum. Diğer bütün izinler var ama uygulamalar genelde düzgün çalışsa da, microsoft store ile indirilen bazı uygulamalar açılmadan kapanıyor. Silip yeniden yüklesemde düzelmiyor.

Bu tarz bir olay kendi bilgisayarımda Users klasöründeki Belgelerde olmuştu. Dediğin aynı durum değil fakat Oturum yedekle yeni bir oturum açarak kurtulabilirsin diye düşünüyorum.

Geri yükleme noktasında bazı durumlarda sistem dosyalarındaki değişiklikleri geri getirmiyor işlemlerinde karışıklık olmaması için ve temiz olması için önerdim. Dediğin mantıklı tabi denemekte yarar var.

Bu tarz bir olay kendi bilgisayarımda Users klasöründeki Belgelerde olmuştu. Dediğin aynı durum değil fakat Oturum yedekle yeni bir oturum açarak kurtulabilirsin diye düşünüyorum.
Güvelik ayarlarında bir değişiklik olmadı. Açılmayan uygulamayı yeni açtığım oturumda indirdim. Hem yeni açtığım oturumda hemde eski oturumda şimdi açılmayan uygulamalar açılıyor. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı