Falcoo Picopat Katılım 24 Kasım 2024 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #1 Bilgisayarı her açtığımda sürekli kendi kendine açılıyor sinirimi bozdu, nasıl silebilirim/kapatabilirim? Görev Çubuğu'nda olmasını istemiyorum.
Bilgisayarı her açtığımda sürekli kendi kendine açılıyor sinirimi bozdu, nasıl silebilirim/kapatabilirim? Görev Çubuğu'nda olmasını istemiyorum.
Çözüm Yutka46 11 Mayıs 2025 Görev çubuğuna sağ tıklayın ve görev çubuğu ayarlarına gidin. Görseldeki pencere ögeleri ayarını kapatın.
Görev çubuğuna sağ tıklayın ve görev çubuğu ayarlarına gidin. Görseldeki pencere ögeleri ayarını kapatın.
Swinerim Decapat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 608 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #2 Falcoo dedi: Eki Görüntüle 2489001 Bilgisayarı her açtığımda sürekli kendi kendine açılıyor sinirimi bozdu, nasıl silebilirim/kapatabilirim? görev çubuğu'nda olmasını istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Windows 10 da görev çubuğuna sağ tıklayayıp haberler ile ilgi alanlarını kapayınca gidiyor. Windows 11'de öyle bir seçenek var mı? Artı 0 Eksi
Falcoo dedi: Eki Görüntüle 2489001 Bilgisayarı her açtığımda sürekli kendi kendine açılıyor sinirimi bozdu, nasıl silebilirim/kapatabilirim? görev çubuğu'nda olmasını istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Windows 10 da görev çubuğuna sağ tıklayayıp haberler ile ilgi alanlarını kapayınca gidiyor. Windows 11'de öyle bir seçenek var mı?
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.820 Makaleler 2 Çözümler 445 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #3 Görev çubuğuna sağ tıklayın ve görev çubuğu ayarlarına gidin. Görseldeki pencere ögeleri ayarını kapatın. Artı 0 Eksi Çözüm
Görev çubuğuna sağ tıklayın ve görev çubuğu ayarlarına gidin. Görseldeki pencere ögeleri ayarını kapatın.
KS KS Falcoo Picopat Katılım 24 Kasım 2024 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #4 Yutka46 dedi: Görev çubuğuna sağ tıklayın ve görev çubuğu ayarlarına gidin. Görseldeki ayarı kapatın. Eki Görüntüle 2489016 Genişletmek için tıkla... Sorunumu çözdü, teşekkürler. Artı 0 Eksi
Yutka46 dedi: Görev çubuğuna sağ tıklayın ve görev çubuğu ayarlarına gidin. Görseldeki ayarı kapatın. Eki Görüntüle 2489016 Genişletmek için tıkla... Sorunumu çözdü, teşekkürler.
Vibiyy Femtopat Katılım 19 Ekim 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #5 Görev çubuğuna sağ tıklayın, "Görev çubuğu ayarları"na tıklayın. Görev çubuğu öğeleri başlığının altındaki pencere öğelerini kapatırsanız simgeyi görmezsiniz. Artı 0 Eksi
Görev çubuğuna sağ tıklayın, "Görev çubuğu ayarları"na tıklayın. Görev çubuğu öğeleri başlığının altındaki pencere öğelerini kapatırsanız simgeyi görmezsiniz.