5 566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.912 Makaleler 19 Çözümler 71 21 Kasım 2023 #1 Mac'lerimden birisinde takılı olan hard diskimi kendi sistemime takmak istedim okumak için. Şu an Windows 7'deyim, güncellemeleri hiç yapmadım. Bana HFS+ okuyabilecek bir yazılım gerekiyor. Yardımcı olur musunuz? @Archley Son düzenleme: 21 Kasım 2023
Mac'lerimden birisinde takılı olan hard diskimi kendi sistemime takmak istedim okumak için. Şu an Windows 7'deyim, güncellemeleri hiç yapmadım. Bana HFS+ okuyabilecek bir yazılım gerekiyor. Yardımcı olur musunuz? @Archley
GremoryRias Hectopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 1.937 Makaleler 2 Çözümler 33 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS B550M-A ( WI-FI ) AMD RYZEN 5 4650G KINGSTON HYPERX 8 GB 3200MHZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Kasım 2023 #2 Kullanmadım ama şuna bir göz atabilirsiniz: HFS+ for Windows by Paragon Software Read and write files from HFS+ formatted disks on your Windows PC. www.paragon-software.com
Kullanmadım ama şuna bir göz atabilirsiniz: HFS+ for Windows by Paragon Software Read and write files from HFS+ formatted disks on your Windows PC. www.paragon-software.com
5 566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.912 Makaleler 19 Çözümler 71 21 Kasım 2023 #3 GremoryRias dedi: Kullanmadım ama şuna bir göz atabilirsiniz: HFS+ for Windows by Paragon Software Read and write files from HFS+ formatted disks on your Windows PC. www.paragon-software.com Genişletmek için tıkla... Bunu denedim hocam güncellemeleri yapmadığım için hata aldım, TransMac indirdim diskin içini okuyabildim çözüldü. Yine de teşekkür ederim. Ayrıca TransMac'i yönetici olarak çalıştırın sonra okumak istediğiniz HFS+ diski bulun ve tıklayın. Bütün verilere erişebilirsiniz.
GremoryRias dedi: Kullanmadım ama şuna bir göz atabilirsiniz: HFS+ for Windows by Paragon Software Read and write files from HFS+ formatted disks on your Windows PC. www.paragon-software.com Genişletmek için tıkla... Bunu denedim hocam güncellemeleri yapmadığım için hata aldım, TransMac indirdim diskin içini okuyabildim çözüldü. Yine de teşekkür ederim. Ayrıca TransMac'i yönetici olarak çalıştırın sonra okumak istediğiniz HFS+ diski bulun ve tıklayın. Bütün verilere erişebilirsiniz.