NGDBOT Hectopat Katılım 30 Nisan 2022 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #1 Herkese merhaba. Ben bilgisayarıma yeni format attım ve sağ alta Windows güvenliği uygulamasını kapatmıyorum. Nasıl kapatabilirim? Dosya Ekleri ı.png 16,2 KB · Görüntüleme: 47 Son düzenleyen: Moderatör: 1 Haziran 2022
Herkese merhaba. Ben bilgisayarıma yeni format attım ve sağ alta Windows güvenliği uygulamasını kapatmıyorum. Nasıl kapatabilirim?
B bytesbix Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2016 Mesajlar 1.075 Çözümler 38 1 Haziran 2022 #2 Görev Yöneticisinde başlangıç sekmesine gidin. Windows Security Notification Icon seçeneğini devre dışı bırakıp bilgisayarı yeniden başlatın.
Görev Yöneticisinde başlangıç sekmesine gidin. Windows Security Notification Icon seçeneğini devre dışı bırakıp bilgisayarı yeniden başlatın.
NGDBOT Hectopat Katılım 30 Nisan 2022 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #3 bytesbix dedi: görev yöneticisinde başlangıç sekmesine gidin. Windows Security notification ıcon seçeneğini devre dışı bırakıp bilgisayarı yeniden başlatın. Eki Görüntüle 1406152 Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam Allah razı olsun teşekkür ederim.
bytesbix dedi: görev yöneticisinde başlangıç sekmesine gidin. Windows Security notification ıcon seçeneğini devre dışı bırakıp bilgisayarı yeniden başlatın. Eki Görüntüle 1406152 Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam Allah razı olsun teşekkür ederim.