Windows'daki Ağdaki Konum Nedir?

TyLannister

Kilopat
Makaleler
1
Arkadaşlar dün format attım bilgisayarıma ve az önce bir şey çıktı ''ağdaki konumlar'' diye. Bu nedir? Teşekkürler.

Aynı zamanda Ağ'a girince Medya Aygıtlarında da gözükmekte;

NOT: VirtualBox ile Kali-Linux kurmuştum ondan olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Onlardan olmaz ağda eğer bir media cihazı v.s. varsa bunlar paylaşıma açıksa görünür.
Öncelikle cevap için teşekkürler. Hocam Bilgisayarımda gözüken simgeyi sağ tık yaparak kaldırdım. Fakat Ağ Bağlantılarım kısmındaki (ikinci görselde ki) simge halen durmakta medya cihazi vb. cihazlar yok. Bilgisayara ise dün format attım tertemiz virüs vb. de yok defalarca kontrol ettim ama kaynağını çözemedim. @poyraz_42

@Murat5038 Hocam sizlerin naçizane fikri nedir

Çift tıklayıp açınca herhangi bir hata alıyor musunuz ?
Yok almıyorum Kıymetli Hocam, sadece Windows Media Player açılıyor içerisinde de bir içerik yok. Anlamış değilim neden böyle birşey oldu. İlk başta baya tırsmıştım çünkü fanlar fırın misali çalışıyordu.(fan sorunu bios güncellemesinden kaynaklanıyormuş, eski sürüme çevirdim çözüldü bilginize)

Modem alanına giren ve genellikle ağına bağlı olan bir cihazın sizinle paylaştığı medya paylaşımını gösterir. Kısaca evindeki birini aramana gerek yok modem alanında olan başka kişiler de olabilir eğer o adı bilmiyorsan. Yakın komşu gibi algılayabilirsin.

Hocam burada yazan DELL ve UNSAL isimleri ikisi de şuan kullandığım laptopun Bilgisayar Adı ve Kullanıcı Oturum adı. O zaman kullandığım bilgisayar akabinde ağıma bağlı olduğu için onu simgeliyor yani?
@Murat5038

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarım sekmesinde gözüken ağda ki konum öğesi, sağ tık > aygıtı kaldır diyerek çözülmüştür.
İkinci olarak Ağ Bağlantılarım sekmesinde gözüken; Medya Aygıtlarım öğesi de, ev grubunu kapatarak ortadan kaldırılmıştır. Konu çözülmüştür teşekkürlerimi sunarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…