Windows'dan gelen tuhaf takıp kapama sesleri

TWD Oyuncusu

Hectopat
Arkadaşlar hani atıyorum fareyi çıkarırsın bir ses çıkar takarsınız bir ses çıkar ya o seslerden gelip duruyor durduk yere. Hiçbir şeye dokunmuyorum durduk yere sesler geliyor nasıl çözebilirim?

Arkadaşlar hani atıyorum fareyi çıkarırsın bir ses çıkar takarsınız bir ses çıkar ya o seslerden gelip duruyor durduk yere. Hiçbir şeye dokunmuyorum durduk yere sesler geliyor nasıl çözebilirim?
Sürücüleri kontrol et. Bilgisayarın tanımlayamadığı aygıt sorunlu sürücü yüzünden takılmış çıkarılmış uyarıları verebilir.

Eğer USB portlarında ve kablolarda bir sorun yok ise, genellikle virüs sebebinden kaynaklanıyor güvenilir programlar ile taratın büyük ihtimal çözülecektir.

USB bağlantılarının birisi ya da birkaçında temassızlık sorunu vardır hepsini kontrol etmenizi öneririm.

Eğer USB portlarında ve kablolarda bir sorun yok ise, genellikle virüs sebebinden kaynaklanıyor güvenilir programlar ile taratın büyük ihtimal çözülecektir.

Onu yapıyorum şu an Kaspersky ile bakalım bir şey çıkcak mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı