Merhabalar. Ben Windows 10 kullanıyorum ve Linuxun kişiselleştirme özelliklerini sunduğunu duydum. Bende kişiselleştirmeye düşkün bir insanım. Bu nedenle Linuxa geçmek istiyorum. Sizce geçmek mantıklımı, mantıklı ise hangi Linuxa geçmeliyim söylerseniz çok mutlu olurum.
Bu arada oyunda oynuyorum. Office ve Adobe uygulamalarınıda aktif kullanıyorum
Herkese iyi forumlar. Bugün Windows 10'da masaüstünü nasıl daha havalı bir hale getirebileceğimizi anlatacağım. Anlattıklarımı uyguladığınız zaman bu tarz bir masaüstüne sahip olacaksınız. Hazırsanız başlayalım. Masaüstümüzün şu anki görüntüsü bu: Resmen bir kaos var. Öncelikle şu...
Sanal makineye kurup günlük kullanımınız ile test edebilirsiniz. Eğer bir sorun yaşamazsanız geçiş yapabilirsiniz. Yani, Sanal makineye kurarak Deneme sürümüymüş gibi test için kullanabilirsiniz.
Ama bana göre Adobe programlarını kullandığınız ve oyun oynadığınız için sorun yaşayabilirsiniz.
Herkese iyi forumlar. Bugün Windows 10'da masaüstünü nasıl daha havalı bir hale getirebileceğimizi anlatacağım. Anlattıklarımı uyguladığınız zaman bu tarz bir masaüstüne sahip olacaksınız. Hazırsanız başlayalım. Masaüstümüzün şu anki görüntüsü bu: Resmen bir kaos var. Öncelikle şu...
Bir şey söyleyeyim mi? Bu olaylara girmeyin. Bu uygulamalar tam anlamı ile sistem arsızı. Sistemim hiç fena değil ama sistemimi gereksiz yere tüketiyor.
Bir şey söyleyeyim mi? Bu olaylara girmeyin. Bu uygulamalar tam anlamı ile sistem arsızı. Sistemim hiç fena değil ama sistemimi gereksiz yere tüketiyor.
Tamamen sisteminizle alakalı bir durum. Ben bu rehberi uyguladığımda hiç bir sorun yaşamadım. Arkada kaynak tükettiği doğrudur. Fakat genel olarak bir performans düşüklüğü hissetmedim. Ayrıca sistem özellikleriniz nelerdir?
Bence ilk dualboot deneyin sonra beğenirseniz tam geçiş yaparsınız ama bana soracak olursanız sizin kullanım alışkanlıklarınıza Linux pek uyumlu olmayabilir.