İnsanınbirisi Femtopat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Ağustos 2022 #1 Merhaba arkadaşlar. Şu an Windows 11 kullanıyorum. Ubuntu'ya geçmeyi düşünüyorum, mantıklı mı sizce? Hangi bilgilere sahip olmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2022
Merhaba arkadaşlar. Şu an Windows 11 kullanıyorum. Ubuntu'ya geçmeyi düşünüyorum, mantıklı mı sizce? Hangi bilgilere sahip olmalıyım?
E elpscrack Picopat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 143 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #2 Hicbir bilgiye sahip olmana gerek yok, zaten kullanirken ogreneceksin. Hangi amac icin gectigini de yaz, ona gore konusayim.
Hicbir bilgiye sahip olmana gerek yok, zaten kullanirken ogreneceksin. Hangi amac icin gectigini de yaz, ona gore konusayim.
İnsanınbirisi Femtopat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Ağustos 2022 #3 elpscrack dedi: Hiçbir bilgiye sahip olmana gerek yok, zaten kullanirken ogreneceksin. Hangi amac icin gectigini de yaz, ona gore konusayim. Genişletmek için tıkla... İlgi + merak
elpscrack dedi: Hiçbir bilgiye sahip olmana gerek yok, zaten kullanirken ogreneceksin. Hangi amac icin gectigini de yaz, ona gore konusayim. Genişletmek için tıkla... İlgi + merak
S sabenamat Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 338 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #4 Bilgisayarı ne için kullanacağına bağlı oyun için kullanacaksan Windows fakat iş için veya 3.parti yazılımları daha rahat kodlamak, yüklemek daha fazla depolama sahibi olmak istiyorsan Ubuntu yükleyebilirsin.
Bilgisayarı ne için kullanacağına bağlı oyun için kullanacaksan Windows fakat iş için veya 3.parti yazılımları daha rahat kodlamak, yüklemek daha fazla depolama sahibi olmak istiyorsan Ubuntu yükleyebilirsin.
E elpscrack Picopat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 143 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #5 İnsanınbirisi dedi: İlgi + merak Genişletmek için tıkla... Yani merak ediyorsan sormana bile gerek yok, kullan gitsin.
İnsanınbirisi dedi: İlgi + merak Genişletmek için tıkla... Yani merak ediyorsan sormana bile gerek yok, kullan gitsin.
İnsanınbirisi Femtopat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Ağustos 2022 #6 elpscrack dedi: Yani merak ediyorsan sormana bile gerek yok, kullan gitsin. Genişletmek için tıkla... Sonra silerken veya kurarken sıkıntı olur mu?
elpscrack dedi: Yani merak ediyorsan sormana bile gerek yok, kullan gitsin. Genişletmek için tıkla... Sonra silerken veya kurarken sıkıntı olur mu?
S sabenamat Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 338 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #7 İnsanınbirisi dedi: Sonra silerken veya kurarken sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olacağını zannetmiyorum.
İnsanınbirisi dedi: Sonra silerken veya kurarken sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olacağını zannetmiyorum.
E elpscrack Picopat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 143 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #8 İnsanınbirisi dedi: Sonra silerken veya kurarken sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Ufak tefek yasayacagin aksilikler olabilir ancak cozume kavusur. Konu acarsan yardimci olabilir arkadaslar.
İnsanınbirisi dedi: Sonra silerken veya kurarken sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Ufak tefek yasayacagin aksilikler olabilir ancak cozume kavusur. Konu acarsan yardimci olabilir arkadaslar.
İnsanınbirisi Femtopat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Ağustos 2022 #9 sabenamat dedi: Sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... elpscrack dedi: Ufak tefek yasayacagin aksilikler olabilir ancak cozume kavusur. Konu acarsan yardimci olabilir arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... İndiriyorum o zaman teşekkür ederim.
sabenamat dedi: Sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... elpscrack dedi: Ufak tefek yasayacagin aksilikler olabilir ancak cozume kavusur. Konu acarsan yardimci olabilir arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... İndiriyorum o zaman teşekkür ederim.
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.736 Makaleler 22 Çözümler 279 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ağustos 2022 #10 Geçebilirsiniz. Lakin Ubuntu yerine farklı güzel dağıtımlara bakmanızı öneririm. MX Linux (Debian tabanlı) LMDE 5 (Debian tabanlı) EndeavourOS (Arch Linux tabanlı)
Geçebilirsiniz. Lakin Ubuntu yerine farklı güzel dağıtımlara bakmanızı öneririm. MX Linux (Debian tabanlı) LMDE 5 (Debian tabanlı) EndeavourOS (Arch Linux tabanlı)