Windows'dan nefret ediyorum

@Bear Grylls her zaman güncel olma takıntısı var bende :D. Berbat olan ve bilgisayarı kasım kasım kastıran Vista'yı bile uzun süre kullanmıştım :D. Şahsen Windows 10 da hiç sorun yaşamadım, tabii sistemi olabildiğince hafif ve virüssüz olmasını sağlayarak.

Vallahi o bende de var. Windows 10 da başlat menüsü sorunu. Görev çubuğu kilitlenme sorunu. Hdd %100 sorunu. Ram %100 sorunu. Bir defasında da login sorunu yaşadım. Bir arkadaşım da da güncelleme sonrası login şifresi değişmişti. :D

Karşınız da bear grylls. Sizlere dünyanın en tehlikeli işletim sistemine karşı nasıl hayatta kalınacağını gösterecek. Gerekli becerilere sahip olmadan bir gün bile pc yi çökertmeden duramayacağınız işletim sistemlerinde bir hafta nasıl dayanacağınızı gösterecek. Şu anda Türkiye de Technopat Sosyaldeyiz. Burda besin zincirinin en tepesinde hdd ve ram yiyen casper pc ler var. Mouselar ve klavyeler elimizin altında parçalanacak. Ve yolculuk sırasında mavi ekran almamak için her şeyi yapıcaz. Bear Grylls ile insan windows'a karşı her gün trt belgeselde. :) :) :D :D

Size katılıyorum. Windows'un bu kadar programı ve oyunu çalıştıran tek işletim sistemi olması çok kötü bir durum. Ancak yapacak bir şey yok, çoğunluk Windows kullandığı sürece yazılımcılar da Windows'a program geliştirmeye devam edecekler ne yazık ki.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00