R Razor_1 Hectopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 48 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #1 Revo Uninstaller gibi programlarla silmeme rağmen Windows updatelerinden sonra veya durup duruken bilgisayar Edge'yi tekrar indiriyor. Engellemenin bir yolu var mı?
Revo Uninstaller gibi programlarla silmeme rağmen Windows updatelerinden sonra veya durup duruken bilgisayar Edge'yi tekrar indiriyor. Engellemenin bir yolu var mı?
Berlin. Hectopat Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 183 Makaleler 1 Çözümler 1 8 Ağustos 2024 #2 Edge'in bir zararı yok aslında hocam niye siliyorsunuz ki?
burakbas Megapat Katılım 18 Temmuz 2013 Mesajlar 658 8 Ağustos 2024 #3 GitHub - ChrisTitusTech/winutil: Chris Titus Tech's Windows Utility - Install Programs, Tweaks, Fixes, and Updates şu eklentiyle istenmeyen Windows 10 ve 11 eklentileri kaldırılıyordu deneyebilirsin.
GitHub - ChrisTitusTech/winutil: Chris Titus Tech's Windows Utility - Install Programs, Tweaks, Fixes, and Updates şu eklentiyle istenmeyen Windows 10 ve 11 eklentileri kaldırılıyordu deneyebilirsin.
R Razor_1 Hectopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 48 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #4 Berlin. dedi: Edge'in bir zararı yok aslında hocam niye siliyorsunuz ki? Genişletmek için tıkla... İşletim sisteminin zorunlu olarak bilgisayarıma uygulama yüklemesini istemiyorum. burakbas dedi: GitHub - ChrisTitusTech/winutil: Chris Titus Tech's Windows Utility - Install Programs, Tweaks, Fixes, and Updates şu eklentiyle istenmeyen Windows 10 ve 11 eklentileri kaldırılıyordu deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam bunu daha önce denemiştim bu sadece silmeye yarıyor buradan sildikten sonra tekrar yükleme gibi bir seçenek göremedim.
Berlin. dedi: Edge'in bir zararı yok aslında hocam niye siliyorsunuz ki? Genişletmek için tıkla... İşletim sisteminin zorunlu olarak bilgisayarıma uygulama yüklemesini istemiyorum. burakbas dedi: GitHub - ChrisTitusTech/winutil: Chris Titus Tech's Windows Utility - Install Programs, Tweaks, Fixes, and Updates şu eklentiyle istenmeyen Windows 10 ve 11 eklentileri kaldırılıyordu deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam bunu daha önce denemiştim bu sadece silmeye yarıyor buradan sildikten sonra tekrar yükleme gibi bir seçenek göremedim.
burakbas Megapat Katılım 18 Temmuz 2013 Mesajlar 658 8 Ağustos 2024 #5 Razor_1 dedi: İşletim sisteminin zorunlu olarak bilgisayarıma uygulama yüklemesini istemiyorum. Hocam bunu daha önce denemiştim bu sadece silmeye yarıyor buradan sildikten sonra tekrar yükleme gibi bir seçenek göremedim. Genişletmek için tıkla... Tweak menüsünden belki deaktive edilebilir.
Razor_1 dedi: İşletim sisteminin zorunlu olarak bilgisayarıma uygulama yüklemesini istemiyorum. Hocam bunu daha önce denemiştim bu sadece silmeye yarıyor buradan sildikten sonra tekrar yükleme gibi bir seçenek göremedim. Genişletmek için tıkla... Tweak menüsünden belki deaktive edilebilir.