AnTCoasTCooL Kilopat Katılım 4 Şubat 2017 Mesajlar 180 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2020 #1 Anlayanlar yardım etsin lütfen. Logfile.rar Logfile.rar drive.google.com Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2020
AnTCoasTCooL Kilopat Katılım 4 Şubat 2017 Mesajlar 180 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #3 campanharo dedi: Çözebildiniz mi ? Genişletmek için tıkla... malesef 3 sene oldu
C CryL0rd Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2023 #4 campanharo dedi: Çözebildiniz mi ? Genişletmek için tıkla... Hocam halihazırda üniversite okuyor musunuz, okuyorsanız hangi üniversitedesiniz?
campanharo dedi: Çözebildiniz mi ? Genişletmek için tıkla... Hocam halihazırda üniversite okuyor musunuz, okuyorsanız hangi üniversitedesiniz?
campanharo Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 180 7 Ekim 2023 #5 CryL0rd dedi: Hocam halihazırda üniversite okuyor musunuz, okuyorsanız hangi üniversitedesiniz? Genişletmek için tıkla... Okuyorum ODTÜ'de. Neden sordunuz?
CryL0rd dedi: Hocam halihazırda üniversite okuyor musunuz, okuyorsanız hangi üniversitedesiniz? Genişletmek için tıkla... Okuyorum ODTÜ'de. Neden sordunuz?