Doğan Can Gültekin Centipat Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 18 6 Eylül 2019 #1 Biliyorum Technopat YouTube kanalında Windows bilgisayarı nasıl macOS yapılacağı gösteriliyor ancak 2013'te yapılmış olduğu için yeni sürümlerin nasıl indirileceğini bilmiyorum. Yardım ederseniz sevinirim.
Biliyorum Technopat YouTube kanalında Windows bilgisayarı nasıl macOS yapılacağı gösteriliyor ancak 2013'te yapılmış olduğu için yeni sürümlerin nasıl indirileceğini bilmiyorum. Yardım ederseniz sevinirim.
D Donkobus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 3.426 Çözümler 7 8 Eylül 2019 #11 Konu dışı ama birşey sormak istiyorum. Bu macOS ne oluyor yani oyunları destekliyor mu ve Windows'tan daha mı iyi? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Eylül 2019 Artı 0 Eksi
Konu dışı ama birşey sormak istiyorum. Bu macOS ne oluyor yani oyunları destekliyor mu ve Windows'tan daha mı iyi?
KS KS Doğan Can Gültekin Centipat Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 18 8 Eylül 2019 #12 Umutakin10 dedi: Konu dışı ama birşey sormak istiyorum. Bu macOS ne oluyor yani oyunları destekliyor mu ve windows tan daha mı iyi ? Genişletmek için tıkla... Apple bilgisayarların işletim sistemi. Daha iyimi kötümü tam olarak bilmiyorum ama görünüşü hoş duruyor. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Eylül 2019 Artı 0 Eksi
Umutakin10 dedi: Konu dışı ama birşey sormak istiyorum. Bu macOS ne oluyor yani oyunları destekliyor mu ve windows tan daha mı iyi ? Genişletmek için tıkla... Apple bilgisayarların işletim sistemi. Daha iyimi kötümü tam olarak bilmiyorum ama görünüşü hoş duruyor.
Dryus Gigapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2015 Mesajlar 5.938 Makaleler 11 Çözümler 23 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri M1 Macbook Air 16/256GB Cinsiyet Erkek Meslek DevSecOps 8 Eylül 2019 #13 Umutakin10 dedi: Konu dışı ama birşey sormak istiyorum. Bu macOS ne oluyor yani oyunları destekliyor mu ve windows tan daha mı iyi ? Genişletmek için tıkla... Windows'tan bir çok konuda daha iyi bence ancak oyun konusunda pek başarılı değil. Desteği sınırlı. Artı 0 Eksi
Umutakin10 dedi: Konu dışı ama birşey sormak istiyorum. Bu macOS ne oluyor yani oyunları destekliyor mu ve windows tan daha mı iyi ? Genişletmek için tıkla... Windows'tan bir çok konuda daha iyi bence ancak oyun konusunda pek başarılı değil. Desteği sınırlı.