"windowssvc.exe bulunamıyor" hatası

Loxyko

Megapat
Fotoğraf'da bulunan hatayı alıyorum tamama tıklayınca yeniden çıkıyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aradığınız dosyayı denetim masası üzerinden silip silmediğinizi kontrol ettiniz mi? Eğer orada yoksa regedit üzerinden de birkaç dosyayı silmiş olabilirsiniz.

Aradığınız dosyayı denetim masası üzerinden silip silmediğinizi kontrol ettiniz mi? Eğer orada yoksa regedit üzerinden de birkaç dosyayı silmiş olabilirsiniz.

Hayır hiçbir oynama yapmadım. Silmediğime eminim ama virüs programı silmiş olabilir. Kaspersky Security kullanıyorum.

Belki dosyayı virüs veya kötü yazılım olarak algılayıp karantinaya almış olabilir. Dosyayı virüs programının karantina bölgesinden kontrol ettiniz mi?

Belki dosyayı virüs veya kötü yazılım olarak algılayıp karantinaya almış olabilir. Dosyayı virüs programının karantina bölgesinden kontrol ettiniz mi?

Evet silinmişti fakat geri getiremedim tamamen silmiş. İki gün öncesine geri yükleme yaptım sorunum çözüldü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…