A amonluxe Femtopat Katılım 22 Ekim 2024 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #1 Merhaba babam bir tane uygulama kuracak PC'ye (1.kullanıcıya) ve bu uygulama saniyelik olarak ekran görüntüsü alıyor, girdiğim yerlere bakıyor. bu uygulama ben 2.kullanıcıyı kullanırken de ekran görüntüsü falan alabilir mi? Son düzenleme: 17 Aralık 2024
Merhaba babam bir tane uygulama kuracak PC'ye (1.kullanıcıya) ve bu uygulama saniyelik olarak ekran görüntüsü alıyor, girdiğim yerlere bakıyor. bu uygulama ben 2.kullanıcıyı kullanırken de ekran görüntüsü falan alabilir mi?
NoParking3 Picopat Katılım 5 Kasım 2024 Mesajlar 299 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #2 Hocam normal uygulamalarda arka planda çalışmaya devam eder ama ekran kayıt uygulaması olarak bilemedim.
Hocam normal uygulamalarda arka planda çalışmaya devam eder ama ekran kayıt uygulaması olarak bilemedim.
A amonluxe Femtopat Katılım 22 Ekim 2024 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #3 NoParking3 dedi: Hocam normal uygulamalarda arka planda çalışmaya devam eder ama ekran kayıt uygulaması olarak bilemedim. Genişletmek için tıkla... Kayıt almıyor fotoğraf alıyor ama alabilir mi başka bir kullanıcı hesabından
NoParking3 dedi: Hocam normal uygulamalarda arka planda çalışmaya devam eder ama ekran kayıt uygulaması olarak bilemedim. Genişletmek için tıkla... Kayıt almıyor fotoğraf alıyor ama alabilir mi başka bir kullanıcı hesabından