Windows'ta 60 Hz'i 75 Hz Yapamama Sorunu

Mustafa-GL

Hectopat
Daha fazla  
Suan laptobumda 75 Hz destekleyen bir monitor bagli ve Windows ayarlarindan 60 Hz gostermeyi 75'e getiremiyorum. Acaba laptobunkini disable etsem duzelir mi ? Ve ben yakin zamanda masaustune gecince 60 Hz'lik olan bir monitor daha bagliyacaktim, onu baglarsam 75 hz alamaz miyim 75'i destekleyende ?

Not : Su an sadece 75'lik monitore geliyor zaten, aygit yoneticisinden disable etmeden bahsediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Harici monitöre görüntü veren Onboard Intel GPU en fazla 60 Hz verebiliyorsa bunun üstüne çıkamazsınız.

Ve ben yakin zamanda masaustune gecince 60 Hz'lik olan bir monitor daha bagliyacaktim, onu baglarsam 75 hz alamaz miyim 75'i destekleyende ?

Bu soruda ne demek istediğini anlamak mümkün değil. 60 Hz monitörde 75 Hz alamazsın. Alabilseydin, 60 Hz monitörler 75 Hz diye satılırdı...

Harici monitöre görüntü veren Onboard Intel GPU en fazla 60 Hz verebiliyorsa bunun üstüne çıkamazsınız.

Bu soruda ne demek istediğini anlamak mümkün değil. 60 Hz monitörde 75 Hz alamazsın. Alabilseydin, 60 Hz monitörler 75 Hz diye satılırdı...
Yanlis anlasilma olmus, simdi birde 60 Hz monitor varya acaba oda oldugu icin " ikisi icin bir sistemde farkli Hz ayarlari yapilamiyor mu ? " diye sormustum, cevabimi aldim ilk cumlenizde, tesekkurler.

Bende AOC G2460V monitöre sahibim, AMD sağolsun daha piyasada RX480 olmadığından İntelin 530 grafik birimini kullanıyorum.

75Hz monitörde 60Hz takılıyorum.

Hoş, 75Hz nolacak HD Grafik 530 ile :)

Bende AOC G2460V monitöre sahibim, AMD sağolsun daha piyasada RX480 olmadığından İntelin 530 grafik birimini kullanıyorum.

75Hz monitörde 60Hz takılıyorum.

Hoş, 75Hz nolacak HD Grafik 530 ile :)
Ayni sekilde bende Hd 530 kullanacaktim, RX 480'siz topladim sistemi ama anakart bozuk cikti 30 gundur garantiden gelmesini bekliyorum :/

Ayni sekilde bende Hd 530 kullanacaktim, RX 480'siz topladim sistemi ama anakart bozuk cikti 30 gundur garantiden gelmesini bekliyorum :/

Geri iade almadılar mı ? Ben tüm parçaları hepsiburada'dan aldım. Birşey olsa geri gönderecektim vallahi.

Birde hiçbir şekilde bilgisayar toplama konusunda tecrübem yoktu, technopat sayesinde parçaları topladım ve sorunsuz çalıştı.

Hiç tanımadığım insanların, bana bu kadar çok şey öğretmiş olması.. Gerçekten duygulandırıcı :)

Geri iade almadılar mı ? Ben tüm parçaları hepsiburada'dan aldım. Birşey olsa geri gönderecektim vallahi.

Birde hiçbir şekilde bilgisayar toplama konusunda tecrübem yoktu, technopat sayesinde parçaları topladım ve sorunsuz çalıştı.

Hiç tanımadığım insanların, bana bu kadar çok şey öğretmiş olması.. Gerçekten duygulandırıcı :)
Adamlar daha kutusunu bile acmamistir belki, zaten kargolama olaylari ile 10 gun gectigini idda ediyorlar... Yani satin aldigim sirketin servise gonderme suresi. Benim yollama kargo sureme de 3 gun eklersek 13 gun kargoyla gecmis ( her ne kadar inanmasamda o kadar uzun sure sonra verip teslim alindigina). Azami tamir suresi de 20 gun tani bir kacgun icinde bakmazlarsa yenisini yollamak zorundalar.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı