5 585644 Centipat Katılım 21 Eylül 2022 Mesajlar 489 3 Ocak 2023 #1 Bir ekran açıkken diğer ekrana geçilmesini engelliyor. Bazı eylemlerde ve ses veriyor, buna izin verme yolu vs var mıdır?
Bir ekran açıkken diğer ekrana geçilmesini engelliyor. Bazı eylemlerde ve ses veriyor, buna izin verme yolu vs var mıdır?
Yasin_R Kilopat Katılım 9 Aralık 2017 Mesajlar 243 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #2 Sorununuzu tam olarak anlatabilir misiniz anlayamadım.
5 585644 Centipat Katılım 21 Eylül 2022 Mesajlar 489 3 Ocak 2023 #3 Yasin_R dedi: Sorununuzu tam olarak anlatabilir misiniz anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Şöyle bir örnek verebilirim mesela.
Yasin_R dedi: Sorununuzu tam olarak anlatabilir misiniz anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Şöyle bir örnek verebilirim mesela.
Yasin_R Kilopat Katılım 9 Aralık 2017 Mesajlar 243 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #4 Windows'un doğal hali bu şekilde pencere içinden pencere açarsanız e son açılan pencereyi kapatmadan bir önceki sekmeyi kapatamazsınız.
Windows'un doğal hali bu şekilde pencere içinden pencere açarsanız e son açılan pencereyi kapatmadan bir önceki sekmeyi kapatamazsınız.
5 585644 Centipat Katılım 21 Eylül 2022 Mesajlar 489 3 Ocak 2023 #5 Yasin_R dedi: Windows'un doğal hali bu şekilde pencere içinden pencere açarsanız e son açılan pencereyi kapatmadan bir önceki sekmeyi kapatamazsınız. Genişletmek için tıkla... Mesela bir şey araştırıyorum veya sormam gerekiyor yapamıyorum.
Yasin_R dedi: Windows'un doğal hali bu şekilde pencere içinden pencere açarsanız e son açılan pencereyi kapatmadan bir önceki sekmeyi kapatamazsınız. Genişletmek için tıkla... Mesela bir şey araştırıyorum veya sormam gerekiyor yapamıyorum.
Yasin_R Kilopat Katılım 9 Aralık 2017 Mesajlar 243 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #6 Bu durumda son sekmeyi kapatıp tekrar açmanız gerekiyor ama belki de bu ayar değiştirilebiliyordur onu bilemiyorum.
Bu durumda son sekmeyi kapatıp tekrar açmanız gerekiyor ama belki de bu ayar değiştirilebiliyordur onu bilemiyorum.