Windows'ta birden fazla makro nasıl çalıştırılır?

HayalPeresTR3402

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhabalar hayırlı bayramlar, başlık için özür dilerim derdimi nasıl anlatsam bilemedim o yüzden konu açma gereği duydum Technopat ve sosyal topluluğuna müteşekkirim.

Ben hem iş için hem şahsi konular için oluşturduğum makroları belli zaman aralıkları ile çalıştırtıyorum. Lakin bunlar devreye gireceği zaman ben işlem yapamıyorum ve makrolarımın sayısı gün geçtikçe artıyor. Windows'da sanal masaüstü var bilirsiniz bu makrolar masaüstü 2 de ya da 3'te çalışsa ama ben masaüstü 1 de istediğimi yapabilsem, normal kullanıcı işlerimi mümkün mü ya da buna benzer fikri bilgisi olan var mı? Şu anlık wmvare ile sanal bilgisayarda işlemlerimi yaptırıyorum. Sanal bilgisayarı da sanal masaüstü 5'e atıyorum ama bu şekilde sanal bilgisayar sürekli açık olmak zorunda, makrolar çalışmasa bile bu da bilgisayarımı her zaman meşgul ediyor demek.
Başka daha iyi fikirleri olan ya da bilgisi olan varsa yardım edebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı