kerem325 Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 1.298 Çözümler 7 6 Ağustos 2022 #1 Merhaba, kardeşim Discord bedava Nitro gibi saçma sapan şeyler indirmeye çalışmış. Bilgisayara bir şekilde dosya indirirken şifre isteme vb. gibi kilitler koymak mümkün mü? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ağustos 2022
Merhaba, kardeşim Discord bedava Nitro gibi saçma sapan şeyler indirmeye çalışmış. Bilgisayara bir şekilde dosya indirirken şifre isteme vb. gibi kilitler koymak mümkün mü?
Oğuzhan Tökez Femtopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2022 #2 Windows 10'da misafir kullanıcı özelliği var. Misafir özelliği ile engel olabilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ağustos 2022
İbrahim Arıkan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Haziran 2016 Mesajlar 1.785 Makaleler 4 Çözümler 33 6 Ağustos 2022 #3 Kullanıcı hesabı denetim ayarlarından güvenlik seviyesini ayarlayıp program çalıştırırken veya yükleme yaparken şifre istemesini sağlayabilirsin
Kullanıcı hesabı denetim ayarlarından güvenlik seviyesini ayarlayıp program çalıştırırken veya yükleme yaparken şifre istemesini sağlayabilirsin
kerem325 Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 1.298 Çözümler 7 6 Ağustos 2022 #4 İbrahim Arıkan dedi: Kullanıcı hesabı denetim ayarlarından güvenlik seviyesini ayarlayıp program çalıştırırken veya yükleme yaparken şifre istemesini sağlayabilirsin Genişletmek için tıkla... Şifre sormuyor hocam sadece onaylama ekranı çıkıyor yönetici olarak çalıştırırken çıkan gibi. Oğuzhan Tökez dedi: Windows 10'da misafir kullanıcı özelliği var. Misafir özelliği ile engel olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bunu yapınca yine indirilenler diske kaydediliyor galiba o yüzden bir şey indirirken şifre sorması daha iyi olur.
İbrahim Arıkan dedi: Kullanıcı hesabı denetim ayarlarından güvenlik seviyesini ayarlayıp program çalıştırırken veya yükleme yaparken şifre istemesini sağlayabilirsin Genişletmek için tıkla... Şifre sormuyor hocam sadece onaylama ekranı çıkıyor yönetici olarak çalıştırırken çıkan gibi. Oğuzhan Tökez dedi: Windows 10'da misafir kullanıcı özelliği var. Misafir özelliği ile engel olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bunu yapınca yine indirilenler diske kaydediliyor galiba o yüzden bir şey indirirken şifre sorması daha iyi olur.