C Crown0 Hectopat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2023 #1 Merhaba, PS4 kolumda DS4 uygulamasından bütün ayarları yapmama rağmen rengini değiştiremiyorum. Fotoğraf isterseniz atabilirim. Uygulamada değişmiş gözüksede kolda bir değişiklik olmuyor, açık mavi yanmaya devam ediyor.
Merhaba, PS4 kolumda DS4 uygulamasından bütün ayarları yapmama rağmen rengini değiştiremiyorum. Fotoğraf isterseniz atabilirim. Uygulamada değişmiş gözüksede kolda bir değişiklik olmuyor, açık mavi yanmaya devam ediyor.
Rietveld Hectopat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 205 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2023 #2 Crown0 dedi: Merhaba, PS4 kolumda DS4 uygulamasından bütün ayarları yapmama rağmen rengini değiştiremiyorum. Fotoğraf isterseniz atabilirim. Eki Görüntüle 1725866 Uygulamada değişmiş gözüksede kolda bir değişiklik olmuyor, açık mavi yanmaya devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de var.
Crown0 dedi: Merhaba, PS4 kolumda DS4 uygulamasından bütün ayarları yapmama rağmen rengini değiştiremiyorum. Fotoğraf isterseniz atabilirim. Eki Görüntüle 1725866 Uygulamada değişmiş gözüksede kolda bir değişiklik olmuyor, açık mavi yanmaya devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de var.
HyperD Decapat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2023 #3 Crown0 dedi: Merhaba, PS4 kolumda DS4 uygulamasından bütün ayarları yapmama rağmen rengini değiştiremiyorum. Fotoğraf isterseniz atabilirim. Eki Görüntüle 1725866 Uygulamada değişmiş gözüksede kolda bir değişiklik olmuyor, açık mavi yanmaya devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Hocam çözümünü buldunuz mu? Bulursanız haber edin lütfen. Sevinirim.
Crown0 dedi: Merhaba, PS4 kolumda DS4 uygulamasından bütün ayarları yapmama rağmen rengini değiştiremiyorum. Fotoğraf isterseniz atabilirim. Eki Görüntüle 1725866 Uygulamada değişmiş gözüksede kolda bir değişiklik olmuyor, açık mavi yanmaya devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Hocam çözümünü buldunuz mu? Bulursanız haber edin lütfen. Sevinirim.