Çözüldü Windows'ta edu maili ile giriş yaparsak ne olur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ziyagonjinn

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar, iyi Sosyaller. Daha önce izin ver kısmını onaylamıştım fakat cihazıma mailimi tekrar girmem gerekti içime de bir kuşku düştü. Edu mailleriyle ilgili okul departmanının cihazıma erişimi olduğunu biliyorum fakat ne derece bir erişimden bahsediyoruz? Cihazımdaki verileri kontrol etme, Drive dosyalarıma erişim vb. gibi yetkileri var mı? Teşekkürler. -Konuyla ilgili başlık bulamadım sorun teşkil ediyorsa silerim-

Dosya Ekleri

• IMG_20250327_140723.jpg
    125,3 KB · Görüntüleme: 74
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Rahatsız etmediniz, forum burası tabii ki soracaksınız.

OneDrive yedeklerinden bahsettim evet. Bilgisayarın içindeki her şeye değil yedeklenenlere erişirler.

Yardımcı olabildiysem çözüm işaretleyebilirsiniz.
Okuldan okula erişim izinleri değişebilir ama genel olarak Office uygulamaları için kullanacaksanız benim önerim yalnız o uygulamalara erişim verin. Drive içeriklerine falan erişimleri olur.

Yukarıda görünen izni kaldırarak tüm uygulamalar için giriş yap kutucuğana tıklamıştım. Gizlilik ayarlarını nereden değiştirebileceğim hakkında bilginiz var mı? Biraz kurcaladım ama bulamadım.

Hesabı kaldırın tekrar ekleyin.

Hesabı kaldırın tekrar ekleyin.

Teşekkürler!

Okuldan okula erişim izinleri değişebilir ama genel olarak Office uygulamaları için kullanacaksanız benim önerim yalnız o uygulamalara erişim verin. Drive içeriklerine falan erişimleri olur.

Hocam tekrardan rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Drive derken OneDrive yedeklerimden bahsettiniz değil mi? Bilgisayar erişimi diyor ya Google Drive'ıma erişemezler diye düşünüyorum ama aklıma takıldı daha önceden izin vermiştim ve uzun süreler açık idi bilgisayarımda.

Rahatsız etmediniz, forum burası tabii ki soracaksınız.

OneDrive yedeklerinden bahsettim evet. Bilgisayarın içindeki her şeye değil yedeklenenlere erişirler.

Yardımcı olabildiysem çözüm işaretleyebilirsiniz.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…