EYOKR4L Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2023 #1 Windows'ta SS aldığım klasörü kaybettim bulamıyorum nasıl çözeceğimi bilmiyorum.
Efe Karakaya Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 1.304 Çözümler 8 Yer Elazığ/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Şubat 2023 #2 EYOKR4L dedi: Windows'ta SS aldığım klasörü kaybettim bulamıyorum nasıl çözeceğimi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Dosyalara girip arama kısmına SS in ismini yaz. Artı 0 Eksi
EYOKR4L dedi: Windows'ta SS aldığım klasörü kaybettim bulamıyorum nasıl çözeceğimi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Dosyalara girip arama kısmına SS in ismini yaz.
S Singua Kilopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 3.256 Makaleler 1 Çözümler 30 25 Şubat 2023 #3 EYOKR4L dedi: Windows'ta SS aldığım klasörü kaybettim bulamıyorum nasıl çözeceğimi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu bilgisayar > Resimler > Ekran görüntüleri'nde depolanıyor alınan ssler. Artı 0 Eksi
EYOKR4L dedi: Windows'ta SS aldığım klasörü kaybettim bulamıyorum nasıl çözeceğimi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu bilgisayar > Resimler > Ekran görüntüleri'nde depolanıyor alınan ssler.
KS KS EYOKR4L Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2023 #4 Singua dedi: Bu bilgisayar > resimler > ekran görüntüleri'nde depolanıyor alınan SS'ler. Genişletmek için tıkla... Kanka SS'ler oraya gitmiyor işte kardeşim kurcalamış bulamıyorum aldığım SS'leri. Artı 0 Eksi
Singua dedi: Bu bilgisayar > resimler > ekran görüntüleri'nde depolanıyor alınan SS'ler. Genişletmek için tıkla... Kanka SS'ler oraya gitmiyor işte kardeşim kurcalamış bulamıyorum aldığım SS'leri.
Efe Karakaya Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 1.304 Çözümler 8 Yer Elazığ/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Şubat 2023 #5 EYOKR4L dedi: Kanka SS'ler oraya gitmiyor işte kardeşim kurcalamış bulamıyorum aldığım SS'leri. Genişletmek için tıkla... SS aldığın programı aç dosyaları nereye kaydettiğine bak. Artı 0 Eksi
EYOKR4L dedi: Kanka SS'ler oraya gitmiyor işte kardeşim kurcalamış bulamıyorum aldığım SS'leri. Genişletmek için tıkla... SS aldığın programı aç dosyaları nereye kaydettiğine bak.