1xcs Decapat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 759 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2024 #1 Merhaba herkese bilgisayarımda driverları güncelliyorum ve eski driverları bilgisayarda tamamen programsız şekilde nasıl kaldırabilirim?
Merhaba herkese bilgisayarımda driverları güncelliyorum ve eski driverları bilgisayarda tamamen programsız şekilde nasıl kaldırabilirim?
2 298784 Kilopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 4.218 Çözümler 24 6 Şubat 2024 #2 Programsız şekilde kaldıramazsınız diye biliyorum. Kalıntıları kalıyor çünkü. DDU kullanarak kaldırın.
Programsız şekilde kaldıramazsınız diye biliyorum. Kalıntıları kalıyor çünkü. DDU kullanarak kaldırın.
1xcs Decapat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 759 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2024 #3 Bu DDU guvenli bir yol mu ekstra olarak bu sadece ekran kartını driveri mı kaldırıyor yoksa tüm driveri mi çalışma mantığı ne tam olarak. Bilgin var mı? Son düzenleme: 6 Şubat 2024
Bu DDU guvenli bir yol mu ekstra olarak bu sadece ekran kartını driveri mı kaldırıyor yoksa tüm driveri mi çalışma mantığı ne tam olarak. Bilgin var mı?