Maalesef ikisi de başarılı olmadı, konudan bağımsız olarak bilgisayara format atacağım. Yedekliceğim birkaç fotoğraflar var format attıktan sonra fotoğraflarda açılmama sorunu olabilir mi, bu sorunu çözmeden yedekleyip format atsam?
Maalesef ikisi de başarılı olmadı, konudan bağımsız olarak bilgisayara format atacağım. Yedekliceğim birkaç fotoğraflar var format attıktan sonra fotoğraflarda açılmama sorunu olabilir mi, bu sorunu çözmeden yedekleyip format atsam?
Fotoğrafları başka bilgisayarda açma imkanınız varsa onu deneyin. Fotoğrafın kendisinde bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Benim anladığım, fotoğraflar uygulamasında bir sorun var. Ancak Microsoft mağaza açıldıktan sonra kapanıyorsa aynı şekilde onda da bozuk dosya sorunları var. Windows'u yeniden kurmak, yani format atmak sorunu çözer diye düşünüyorum. Microsoft sitesinde bozuk sistem dosyalarının onarımıyla ilgili daha fazla yöntem mevcut. Bunları da deneyebilirsiniz.
Merhabalar. Konuya çok geç cevap veriyorum ancak sonradan problemi yaşayanlar için olsun bu. Öncelikle size önerim bir problem olduğunda internete Türkçe aratmayın inanın hep yalan yanlış, eksik bilgi dolu. Hizmetler'i açıp Windows Lisans Yöneticisi Hizmeti'ni bulun. Sağ tık. Özellikler. Başlangıç Türü: Elle. Hizmeti başlatın. Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve sorunun çözülmüş olması gerekir. Bende aynı problemi yaşıyordum ufak bi araştırma ile buldum. İyi forumlar...