Windows'ta gezerken mouse donuyor

Makaleler
12
Yer
Karabük'ün safran tarlaları
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: Asus rog strix B760m-G S SnowFlake / İşlemci intel i5 13600k / Ekran kartı: Asus Noctua 3070 / Ramler: Asgard Rog Strix 16x2gb 7200mhz / Sıvı soğutma: Asus rog ryujin III 240mm / kasa fanları: Noctua S12a x4 & NF-A14 x2 & NF-a12x25 x2 / Kasa: NZXT H6 Flow.
Yaklaşık iki hafta önce başlayan bir sorunla karşı karşıyayım. Sistem boştayken mouse 1 saniyeliğine donuyor ve bu durum sinir bozucu hale geldi. Sürücülerim güncel, işlemci ve GPU sıcaklıkları 35-40°C seviyesinde. Sorunun nedenini anlayabilmiş değilim.

Windows veya ekran kartı güncellemesi ile alakalı olabilir ben de yaşıyorum bazen.

İkisi de güncel mouse rastgele bir zamanda donuyor sinir oldum artık.

Ekranda direkt mi takılı kalıyor yoksa böyle saniye saniye kasarak mı ilerliyor?

Yok hayır örneğin fareyi hareket ettiriyorum 1 saniye donuyor sonra geri geliyor. Sorun mousedadır diye mouse yi değiştirdim etki yaratmadı.

Yok hayır örneğin fareyi hareket ettiriyorum 1 saniye donuyor sonra geri geliyor. Sorun mousedadır diye mouse yi değiştirdim etki yaratmadı.
sorun mouse'da değildir. büyük ihtimal ekran kartından kaynaklı bir durum söz konusu. belki driverları güncel değildir ondan kaynaklı olabilir. youtube'a bak istersen mutlaka biri yaşamıştır çözümü vardır elbet.

Sorun Mouse'da değildir. Büyük ihtimal ekran kartından kaynaklı bir durum söz konusu. Belki driverları güncel değildir ondan kaynaklı olabilir. YouTube'a bak istersen mutlaka biri yaşamıştır çözümü vardır elbet.

Driverları daha yeni güncelledim ilk aklıma gelen şey oydu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı