SeeYouSoon Hectopat Katılım 7 Aralık 2014 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2017 #1 Bilgisayara UEFI Windows 10 kurulumu yaptım. HDD SATA 6 portunda, SSD'de SATA 2 portuna takılı. Bilgisayarım klasörünü açtığımda HDD görünmüyor. Fakat BIOS'ta ve aygıt yöneticisinde görünüyor. Anakartım Z270 SLI Plus. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Eylül 2017
Bilgisayara UEFI Windows 10 kurulumu yaptım. HDD SATA 6 portunda, SSD'de SATA 2 portuna takılı. Bilgisayarım klasörünü açtığımda HDD görünmüyor. Fakat BIOS'ta ve aygıt yöneticisinde görünüyor. Anakartım Z270 SLI Plus.
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2017 #2 Hocam bilgisayarıma sağ tıklayıp yönet deyin. Orada eğer siyah bir bölüm görürseniz onu yeni birim olarak yapılandırın. Ama önceden kullanıdığınız, yeni olmayan bir harddisk ise pek bir önerim yok. Ama yeni aldıysanız, bu önerimdir.
Hocam bilgisayarıma sağ tıklayıp yönet deyin. Orada eğer siyah bir bölüm görürseniz onu yeni birim olarak yapılandırın. Ama önceden kullanıdığınız, yeni olmayan bir harddisk ise pek bir önerim yok. Ama yeni aldıysanız, bu önerimdir.
Frosa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2016 Mesajlar 3.355 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Teknikerliği Profil Kapağı 1525608280 23 Eylül 2017 #3 ''Disk Yönetimine'' girin. Oradan biçimlendirilmemiş diskinizi biçimlendirin. Kullanıma hazır olacaktır...
''Disk Yönetimine'' girin. Oradan biçimlendirilmemiş diskinizi biçimlendirin. Kullanıma hazır olacaktır...
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2017 #4 -İşim şakadır.- Oooh hocam dediğimizi deyin post kasın.
Frosa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2016 Mesajlar 3.355 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Teknikerliği Profil Kapağı 1525608280 23 Eylül 2017 #5 Firehorse MK II dedi: -İşim şakadır.- Oooh hocam dediğimizi deyin post kasın. Genişletmek için tıkla... Post kastığım felan yok. Senin demek istediğini tam olarak açtım, pratikte uygulanacak hale getirdim o kadar.
Firehorse MK II dedi: -İşim şakadır.- Oooh hocam dediğimizi deyin post kasın. Genişletmek için tıkla... Post kastığım felan yok. Senin demek istediğini tam olarak açtım, pratikte uygulanacak hale getirdim o kadar.
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2017 #6 Biliyorum hocam sağolun. Sizden öğrendik "yanii"