Windows'ta hiçbir şey çalışmıyor

• Konuyu başlatan Qairs
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 613

Qairs

Hectopat
Daha fazla  
RAM
8gb 1333mhz 1x
SSD veya HDD modeli
1tb seagate hdd
Ekran kartı
g210
Anakart
H61M DS2 rev5
İşlemci
i7 3770
Bilgisayarımı format atsın diye bilgisayarcıya götürdüm Windows 10'dan 8.1'i e geçirmiş bilgisayarı. Başta düzgün çalışıyordu sonra bir anda bilgisayar kafayı yedi. Windows sorun düzeltme, tarih, temalar, aramalar, Görev Yöneticisi, klasör bilgileri hiçbir şey düzgün çalışmıyor. Windows 10 kurulmuyor Rufus ile flash bellekte hazırlanmıyor.

İlk SS masaüstüm.
İkinci SS de en fazla 30-40 GB'lık klasörü 140 gibi gösteriyor.
Üçüncü SS de başlangıçta hiçbir şey yok.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    58,5 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    11,2 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    276 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarımı format atsın diye bilgisayarcıya götürdüm Windows 10'dan 8.1'i e geçirmiş bilgisayarı. Başta düzgün çalışıyordu sonra bir anda bilgisayar kafayı yedi. Windows sorun düzeltme, tarih, temalar, aramalar, Görev Yöneticisi, klasör bilgileri hiçbir şey düzgün çalışmıyor. Windows 10 kurulmuyor Rufus ile flash bellekte hazırlanmıyor.

İlk SS masaüstüm.
İkinci SS de en fazla 30-40 GB'lık klasörü 140 gibi gösteriyor.
Üçüncü SS de başlangıçta hiçbir şey yok.

Ekran kartını çıkarıp görüntüyü VGA'dan alsna.

Hocam mahalle bilgisayarcılarına götürmeyeceksin bilgisayarı. Öncelikle acilen bilgisayar donanımlarına bak. Çalınan bir şey var mı diye.

Muhtemelen adam korsan Windows 8.1 kurmuş. Görünen o ki onu da kuramamış. Temiz bir Windows 10 kurulumu yapınız. Nasıl yapacağınız forumda mevcut.

Niye format atsın diye bilgisayarcıya götürdün.
Aslında çok uzun hikaye bilgisayarımda bir sorun oluştu onu düzeltmesi için götürdüm format atmış
Hocam mahalle bilgisayarcılarına götürmeyeceksin bilgisayarı. Öncelikle acilen bilgisayar donanımlarına bak. Çalınan bir şey var mı diye.

Muhtemelen adam korsan Windows 8.1 kurmuş. Görünen o ki onu da kuramamış. Temiz bir Windows 10 kurulumu yapınız. Nasıl yapacağınız forumda mevcut.
Olmuyor ne yazık ki iso ile denedim flash ile denedim rufusla denedim elleyemiyorum windowsu donanımsal bir hırsızlık vesaire yok
Ekran kartını çıkarıp görüntüyü VGA'dan alsna.
Bu bir öneri mi çözüm önerisi mi ?

Aslında çok uzun hikaye bilgisayarımda bir sorun oluştu onu düzeltmesi için götürdüm format atmış.

Olmuyor ne yazık ki ISO ile denedim flash ile denedim Rufus'la denedim elleyemiyorum Windows'u donanımsal bir hırsızlık vesaire yok.

Bu bir öneri mi çözüm önerisi mi?

Sonuç olarak o ekran kartı çok eski belki yanlış drver yüklemiştir aynı sorun bende de olmuştu GTS 250 vardı bende de.

Aslında çok uzun hikaye bilgisayarımda bir sorun oluştu onu düzeltmesi için götürdüm format atmış.

Olmuyor ne yazık ki ISO ile denedim flash ile denedim Rufus'la denedim elleyemiyorum Windows'u donanımsal bir hırsızlık vesaire yok.

Bu bir öneri mi çözüm önerisi mi?

Başka bir bilgisayarda flash belleğe Windows'u kur 2. bir bilgisayarın yoksa arkadaşında deneyebilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı