Çözüldü Windows'ta komut istemini açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

chrotom

Hectopat
Merhaba, Windows'ta komut istemini açmaya çalışıyorum fakat benden bir şifre istiyor. PC'nin şifreyi girdim olmadı aklımda ki tüm şifreleri denedim olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba, format diskiniz varsa: BIOS'tan diskinizi seçip kurulum ekranından Shift + F11 tuşlarıyla komut istemini açabilirsiniz.

Merhaba gerek kalmadı. Bilgisayarda ki şifremi kaldırdım. Kaldırdıktan sonra ise gene aynı yere girdim ve bu sefer Microsoft hesabımın şifresini girdim ve oldu. Çözümü böyle buldum.
Merhaba, format diskiniz varsa: BIOS'tan diskinizi seçip kurulum ekranından Shift + F11 tuşlarıyla komut istemini açabilirsiniz.

Merhaba gerek kalmadı. Bilgisayarda ki şifremi kaldırdım. Kaldırdıktan sonra ise gene aynı yere girdim ve bu sefer Microsoft hesabımın şifresini girdim ve oldu. Çözümü böyle buldum.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…