herchell Hectopat Katılım 12 Ekim 2019 Mesajlar 246 Çözümler 1 3 Ocak 2024 #1 Windows'ta kullanılan Adobe programları Mac masaüstü bilgisayarlarda açılır mı? Yoksa Mac için indirmek mi gerekli?
Windows'ta kullanılan Adobe programları Mac masaüstü bilgisayarlarda açılır mı? Yoksa Mac için indirmek mi gerekli?
1 196444 Kilopat Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 911 Çözümler 6 3 Ocak 2024 #2 Mac için ayrı/özel sürümler indirilmeli ve abonelik sistemi kullanıyorsanız 2 farklı cihazda kuruluma izin veriyordu diye hatırlıyorum(?)
Mac için ayrı/özel sürümler indirilmeli ve abonelik sistemi kullanıyorsanız 2 farklı cihazda kuruluma izin veriyordu diye hatırlıyorum(?)
herchell Hectopat Katılım 12 Ekim 2019 Mesajlar 246 Çözümler 1 3 Ocak 2024 #3 196444 dedi: Mac için ayrı/özel sürümler indirilmeli ve abonelik sistemi kullanıyorsanız 2 farklı cihazda kuruluma izin veriyordu diye hatırlıyorum(?) Genişletmek için tıkla... Normalde Windows ve mac için ayrı program kurmak gerekiyor biliyordum sadece Adobe konusunda kafama takıldı. Teşekkürler
196444 dedi: Mac için ayrı/özel sürümler indirilmeli ve abonelik sistemi kullanıyorsanız 2 farklı cihazda kuruluma izin veriyordu diye hatırlıyorum(?) Genişletmek için tıkla... Normalde Windows ve mac için ayrı program kurmak gerekiyor biliyordum sadece Adobe konusunda kafama takıldı. Teşekkürler
drjacob Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Aralık 2013 Mesajlar 2.182 Çözümler 1 3 Ocak 2024 #4 Adobe'ye üyeysen eğer, Windows Mac fark etmez kullanabilirsin.