o0sman Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2022 #1 Ben 125'lik alanı kullanmak istiyorum ama bana 97'lik alanı kullandırıyor. 125'lik alana nasıl geçeceğim? Dosya Ekleri Screenshot_3.png 3,8 KB · Görüntüleme: 38 Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ağustos 2022
Ben 125'lik alanı kullanmak istiyorum ama bana 97'lik alanı kullandırıyor. 125'lik alana nasıl geçeceğim?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.887 Çözümler 244 10 Ağustos 2022 #2 o0sman dedi: Ben 125'lik alanı kullanmak istiyorum ama bana 97'lik alanı kullandırıyor. 125'lik alana nasıl geçeceğim? Genişletmek için tıkla... Hocam diskinizin boyutu zaten küçük disk yönetimine girin boş olan alanı silip bölümü genişletin tek part kullanın. Artı 0 Eksi
o0sman dedi: Ben 125'lik alanı kullanmak istiyorum ama bana 97'lik alanı kullandırıyor. 125'lik alana nasıl geçeceğim? Genişletmek için tıkla... Hocam diskinizin boyutu zaten küçük disk yönetimine girin boş olan alanı silip bölümü genişletin tek part kullanın.
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2022 #3 ReloadingData dedi: Hocam diskinizin boyutu zaten küçük disk yönetimine girin boş olan alanı silip bölümü genişletin tek part kullanın. Genişletmek için tıkla... Ya da oyun ve programları kurarken D diskini seçin ben öyle yapıyordum yaklaşık 50 60 GB tasaruf ediyordum. Artı 0 Eksi
ReloadingData dedi: Hocam diskinizin boyutu zaten küçük disk yönetimine girin boş olan alanı silip bölümü genişletin tek part kullanın. Genişletmek için tıkla... Ya da oyun ve programları kurarken D diskini seçin ben öyle yapıyordum yaklaşık 50 60 GB tasaruf ediyordum.
KS KS o0sman Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2022 #4 ReloadingData dedi: Hocam diskinizin boyutu zaten küçük disk yönetimine girin boş olan alanı silip bölümü genişletin tek part kullanın. Genişletmek için tıkla... hocam 125lik alanı sildim ama diğerinde genişlet yapamıyorum Artı 0 Eksi
ReloadingData dedi: Hocam diskinizin boyutu zaten küçük disk yönetimine girin boş olan alanı silip bölümü genişletin tek part kullanın. Genişletmek için tıkla... hocam 125lik alanı sildim ama diğerinde genişlet yapamıyorum