Ryse Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 22 Nisan 2015 Mesajlar 2.228 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2022 #1 Kendi oluşturduğum NT Lite ile kurduğum işletim sistemi sonrası oyun sekmesini de sildiğimi fark ettim yani oyun modu yok ekte de olduğu gibi. Bunun sonucu bir sıkıntı çıkmaz değil mi?
Kendi oluşturduğum NT Lite ile kurduğum işletim sistemi sonrası oyun sekmesini de sildiğimi fark ettim yani oyun modu yok ekte de olduğu gibi. Bunun sonucu bir sıkıntı çıkmaz değil mi?
gamecover Centipat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 2.608 Makaleler 4 Çözümler 23 17 Ocak 2022 #2 Bir sorun oluşturmaz, merak etmeyin. Eğer Xbox vs. tamamen kaldırmışsanız. @ozanbozdogan, hile iyi bir şey değildir. Konumuzda yeri yok şuan. Artı 0 Eksi
Bir sorun oluşturmaz, merak etmeyin. Eğer Xbox vs. tamamen kaldırmışsanız. @ozanbozdogan, hile iyi bir şey değildir. Konumuzda yeri yok şuan.
Spade427 Kilopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.199 Çözümler 57 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2022 #3 Hayır zaten işinize yaramayacak, Tabii Xbox kullanmıyorsanız. Bir sorun olmaz. Artı 0 Eksi
14kero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 3.396 Çözümler 42 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2022 #4 O sekmede Xbox ile ilgili ayarlar bulunuyor ve Xbox uygulamalarını da kaldırmışssınız zaten. İşinize yaramayacak. NTLite otomatik kaldırmış olabilir. @ozanbozdogan Acilen forum kurallarını oku dostum. Burası Discord'a benzemiyor. Son düzenleme: 17 Ocak 2022 Artı 0 Eksi
O sekmede Xbox ile ilgili ayarlar bulunuyor ve Xbox uygulamalarını da kaldırmışssınız zaten. İşinize yaramayacak. NTLite otomatik kaldırmış olabilir. @ozanbozdogan Acilen forum kurallarını oku dostum. Burası Discord'a benzemiyor.
ahmetgirgin Hectopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 1.357 Çözümler 8 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Ocak 2022 #5 @14kero yazım kurallarına uymayan bir mesajı düzeltmeden alıntılamak da ceza sebebi kurallarda belirtilmiş yine. Konuya gelecek olursak bir sıkıntı oluşmaz. Xbox uygulamalarını zaten kaldırmışsınız yani sizi rahatsız edecek bir durum olmaz. Artı 0 Eksi
@14kero yazım kurallarına uymayan bir mesajı düzeltmeden alıntılamak da ceza sebebi kurallarda belirtilmiş yine. Konuya gelecek olursak bir sıkıntı oluşmaz. Xbox uygulamalarını zaten kaldırmışsınız yani sizi rahatsız edecek bir durum olmaz.