Windows'ta parola nasıl değiştirilir?

seymaa333

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Üniversite için şehir dışına gidince ailem kurcalamasın diye PC'ye parola koymuştum ama unuttum açamıyorum asla:') parola sıfırlama diski vesaire istiyor ama anladığım kadarıyla Windows hesabı ve şifresi gerekiyor. Abim PC'yi hazırlayıp bana vermişti o yüzden hiçbir şeyiyle ilgilenmemiştim. Korsan zaten sürümü bile bilmiyorum. Benim bu işten bilgisayarcıya götürmeden çıkma durumum var mı sizce? Yardım ederseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Üniversite için şehir dışına gidince ailem kurcalamasın diye PC'ye parola koymuştum ama unuttum açamıyorum asla:') parola sıfırlama diski vesaire istiyor ama anladığım kadarıyla Windows hesabı ve şifresi gerekiyor. Abim PC'yi hazırlayıp bana vermişti o yüzden hiçbir şeyiyle ilgilenmemiştim. Korsan zaten sürümü bile bilmiyorum. Benim bu işten bilgisayarcıya götürmeden çıkma durumum var mı sizce? Yardım ederseniz çok sevinirim.

Siz en iyisi 8 GB USB bellek yoksa marketten en az 8 GB USB bellek alın ve ISO'yu yazdırın, temiz kurulum yapın. Eğer dosyanın silinmesini istemiyorsanız da diski biçimlendirmeyin.

Siz en iyisi 8 GB USB bellek yoksa marketten en az 8 GB USB bellek alın ve ISO'yu yazdırın, temiz kurulum yapın. Eğer dosyanın silinmesini istemiyorsanız da diski biçimlendirmeyin.

Diski biçimlendirmesine de gerek yok ki aradan bu bilgisayarı sıfırla dese bir atsa ona bulut yeniden indirme verileri temizle dese kullanır.

Diski biçimlendirmesinede gerek yok ki aradan bu bilgisayarı sıfırla dese bir atsa ona bulut yeniden indirme verileri temizle dese kullanır.

Eğer şifre sormazsa yapılabilir, ama muhtemelen sorabilir. Shift'e basılı tutarak kilit ekranın sağ altında yeniden başlata bassın.

Microsoft hesabınızı biliyorsanız ve bilgisayarda yüklüyse, kilit ekranından bilgisayarı İnternete bağlatıp sıfırlayabilrsiniz. Aksi takdirde format atmak zorundasınız.

Eğer içinde önemli verilerinizi varsa kurulum diski olulturmajtan başka seçenek yoktur (basit kullanıcı için)

kurulum diski oluşturma ihtimaliniz yoksa, kurtarma menüsünü açın, oradan bilgisayarı sıfırlayabilrsiniz ama tüm verilerinizi silinecepğni unutmayın.

Biraz uğraştırıcı ama eğer dosyalar önemliyse ve format disk yoksa:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı