Windows'ta sanal RAM kullanmak ofis programlarını açmak için yardımcı olur mu?

EfeÜnal

Zeptopat
Daha fazla  

Hocam benim cihazımda da 8 GB onboard RAM olduğu için yükseltme yapamıyorum. Windows'un sanal RAM özelliği işe yaramaz mı ofis programlarında?

Hocam benim cihazımda da 8 GB onboard RAM olduğu için yükseltme yapamıyorum. Windows'un sanal RAM özelliği işe yaramaz mı ofis programlarında?

İşe yarar ama zaten otomatik açık olarak geliyor sanal RAM ve kullandığınız sürümü Windows 10'a düşürürseniz Home versiyonuna Windows sadece 2 GB gibi bir bellek kullanacak.

İşe yarar ama zaten otomatik açık olarak geliyor sanal RAM ve kullandığınız sürümü Windows 10'a düşürürseniz Home versiyonuna Windows sadece 2 GB gibi bir bellek kullanacak.
windows 10a düşürmek istemiyorum 11den memnunum. bir de şey sormak istiyorum sketchup gibi 3d tasarım uygulamaları için ne kadar sanal bellek ayırmam gerekir. yüksek sanal ram ayırırsam yaratacağı bir problem var mıdır

Ofis programları için hafif bir Linux dağıtımı kullanabilirsin. İlla Windows olacaksa, debloat ya da hafif versiyonlarını kullanman performansa olumlu etki eder.

Diskinizin boyutuna göre değişir. Otomatik yapmanız en iyi seçenek olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…