Windows'ta ses gecikmesi yapmayacak Bluetooth kulak içi kulaklık önerisi

wegeb

Hectopat
Merhaba arkadaşlar öncelikle, 2 gün önce Anker Soundcore R50i TWS Bluetooth Kablosuz Kulaklık ürününü aldım. IOS'ta hiçbir sorun yok fakat Windows'a bağlayınca (2 farklı cihazımda da denedim) yarım saniyelik bir ses gecikmesi mevcut. İade etmeyi düşünüyorum. Çözümünü bilen veya bu tarz maksimum 1.5k fiyat bandına kadar kulaklık önerecek var mıdır? Teşekkür ediyorum şimdiden.

Merhaba arkadaşlar öncelikle, 2 gün önce Anker Soundcore R50i TWS Bluetooth Kablosuz Kulaklık ürününü aldım. IOS'ta hiçbir sorun yok fakat Windows'a bağlayınca (2 farklı cihazımda da denedim) yarım saniyelik bir ses gecikmesi mevcut. İade etmeyi düşünüyorum. Çözümünü bilen veya bu tarz maksimum 1.5k fiyat bandına kadar kulaklık önerecek var mıdır? Teşekkür ediyorum şimdiden.
gecıkmeyı oyunlarda mı alıyorsun yoksa youtube falan mı

Kullanıyorum süper ses kalitesi gecikmesi yok denecek kadar az

Komple her şeyde. Sistem sesleri de dahil.

Bir şey okumuştum TWS kulaklılklarda illa olur Windows'ta gecikme diye doğru mu acaba biliyor musunuz? JBL B450BT var nisbeten eski bir model 8 yıldır bana mısın demiyor gram gecikme de yok.

JBL markası kablo kablosuz hepsi kaliteli ürün (bence) adamlar yapmış usta.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı