Çözüldü Windows'ta ses gelmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Katil_Civciv136

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel Core i7 13700h, RTX 4050, 2Tb M2 Ssd, 32Gb Ddr4 Ram
Meslek
Öğrenci
Windows 10 bilgisayarıma format attıktan sonra Wi-Fi'yi görmemeye ve ses gelmemeye başladı. Belki çözülür diye tekrar format attım Wi-Fi sorunu çözüldü ancak ses sorunu devam ediyordu. Belki düzelir diye Windows 11'e geçtim ancak sorun hala devam ediyor. Laptopumun hoparlöründen ve kulaklık taktığımda ses gelmiyor. Ancak harici ses kartı taktığımda ses geliyor. Nasıl çözebilirim?

Dosya Ekleri

• 20241215_172458.jpg
    20241215_172458.jpg
    172,5 KB · Görüntüleme: 30
  • 20241215_172555-min.pdf
    171 KB · Görüntüleme: 38
  • 20241215_172746-min.pdf
    151,3 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 bilgisayarıma format attıktan sonra Wi-Fi'yi görmemeye ve ses gelmemeye başladı. Belki çözülür diye tekrar format attım Wi-Fi sorunu çözüldü ancak ses sorunu devam ediyordu. Belki düzelir diye Windows 11'e geçtim ancak sorun hala devam ediyor. Laptopumun hoparlöründen ve kulaklık taktığımda ses gelmiyor. Ancak harici ses kartı taktığımda ses geliyor. Nasıl çözebilirim?

Laptop marka modeli nedir?

Driverlar yüklü değildir yüksek ihtimalle. Windows sürümüyle sorunun pek bir alakası yok. Laptop marka modelini söyleyin sürücü linkini atalım.

Driverlar yüklü değildir yüksek ihtimalle. Windows sürümüyle sorunun pek bir alakası yok. Laptop marka modelini söyleyin sürücü linkini atalım.

HP Victus 16.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00