sorun şu şekilde:
Çok garip bir problemim var, hiçbir yerde çözümünü bulamadım. Olay şöyle: Herhangi bir uygulamayı açtığımda (örneğin Google), görev çubuğundaki simgelere tıklamaya çalıştığımda ya da Google'u sağ üstten kapatmak istediğimde, kapatma işaretinde kırmızı renk çıkmıyor.
CTRL + alt + delete yapıp Görev Yöneticisi'ni açınca sorun kısa süreliğine düzeliyor, fakat daha sonra tekrar bir işlem yapmaya çalıştığımda aynı sorun geri geliyor. Bu durumdan gerçekten çok sıkıldım.
Bilgisayarı sıfırlamayı denemek istedim, fakat USB belleğim olmadığından Windows ayarlarından sıfırlamaya gidecektim. Ancak “bu bilgisayarı sıfırla” seçeneğinde bile donduğu için riske girmek istemedim.
Sorunun başlangıcı Google üzerinden Photopea kullandığım ve Dead by Daylight oynadığım sırada oldu. Oyunu alt+F4 ile kapattım ve ardından Google, RAM uyarısı tarzında bir bildirim verdi. O an önemsemedim. Bu olaydan 1-2 gün sonra sorunlar başladı.
RAM'lerde sorun olabileceğini düşündüm, tek RAM'i çıkartıp öyle denedim ama sonuç aynı. Mouse kaynaklı olabilir diye düşündüm, onu da tak çıkar yaptım ama yine değişmedi. Klavyede herhangi bir problem yok gibi görünüyor.
sistem özelliklerim:
- RTX 4060.
- i3 12100F.
- Kingston Beast RAM 8x2 3200MHz (şu anda tek RAM takılı)
- Kioxia M.2 SSD 500GB.
- Gigabyte H610M v2.
Ekran kartı driverlarını silip yeniden kurdum, ama sorun hala devam ediyor. Yardım pls.