ErhanEmre Kilopat Katılım 2 Şubat 2019 Mesajlar 284 Çözümler 2 27 Mayıs 2019 #1 Merhaba arkadaşlar, BIOS'ta iki adet SSD'm görünüyor fakat Windows 10 bilgisayarımda sadece C: ve bir tanesi görünüyor, diğerine nasıl kullanılır hale getirebilirim? Teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar, BIOS'ta iki adet SSD'm görünüyor fakat Windows 10 bilgisayarımda sadece C: ve bir tanesi görünüyor, diğerine nasıl kullanılır hale getirebilirim? Teşekkürler.
M muzan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 4.065 Makaleler 18 Çözümler 34 27 Mayıs 2019 #2 "Sabit disk bölümlerini oluştur ve biçimlendir" kısımının ekran görüntüsünü atar mısınız? Artı 0 Eksi
KS KS ErhanEmre Kilopat Katılım 2 Şubat 2019 Mesajlar 284 Çözümler 2 27 Mayıs 2019 #3 "Sabit disk bölümlerini oluştur ve biçimlendir" kısmı Winodws kurulum aşamasındaki yer midir? Windows üzerinden nerden bakabilirim dediğinize? Artı 0 Eksi
"Sabit disk bölümlerini oluştur ve biçimlendir" kısmı Winodws kurulum aşamasındaki yer midir? Windows üzerinden nerden bakabilirim dediğinize?
M muzan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 4.065 Makaleler 18 Çözümler 34 27 Mayıs 2019 #4 ErhanEmre dedi: "Sabit disk bölümlerini oluştur ve biçimlendir" kısmı Winodws kurulum aşamasındaki yer midir? Windows üzerinden nerden bakabilirim dediğinize? Genişletmek için tıkla... Arama yerine yazarak bulabilrsiniz. Artı 0 Eksi
ErhanEmre dedi: "Sabit disk bölümlerini oluştur ve biçimlendir" kısmı Winodws kurulum aşamasındaki yer midir? Windows üzerinden nerden bakabilirim dediğinize? Genişletmek için tıkla... Arama yerine yazarak bulabilrsiniz.
KS KS ErhanEmre Kilopat Katılım 2 Şubat 2019 Mesajlar 284 Çözümler 2 27 Mayıs 2019 #5 Buyrun: Dosya Ekleri ss.jpg 60,1 KB · Görüntüleme: 51 Artı 0 Eksi
novalgin Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2015 Mesajlar 1.396 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek hekim 27 Mayıs 2019 #6 MiniTool Partition Wizard ile Diski formatla , düzelir. Sistemin GPT kurulu ise onu da GPT biçimlendir. Minitool Artı 0 Eksi
MiniTool Partition Wizard ile Diski formatla , düzelir. Sistemin GPT kurulu ise onu da GPT biçimlendir. Minitool
KS KS ErhanEmre Kilopat Katılım 2 Şubat 2019 Mesajlar 284 Çözümler 2 27 Mayıs 2019 #7 Minitool uda kullanmayı başaramadım Sabit disk bölümlerini oluştur ve biçimlerdirden hallettim olmuş dime bilgisaytarım içerisinde :d olarakta göründü Dosya Ekleri ss2.jpg 81,8 KB · Görüntüleme: 36 Son düzenleme: 28 Mayıs 2019 Artı 0 Eksi
Minitool uda kullanmayı başaramadım Sabit disk bölümlerini oluştur ve biçimlerdirden hallettim olmuş dime bilgisaytarım içerisinde :d olarakta göründü