V volorga Centipat Katılım 8 Ağustos 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #1 YouTube'da ve Steam'de avatar değiştirme veya video yüklerken dosyalar yanıt vermiyor ama dosyalara normal olarak girebiliyorum. Nasıl çözeriz bunu?
YouTube'da ve Steam'de avatar değiştirme veya video yüklerken dosyalar yanıt vermiyor ama dosyalara normal olarak girebiliyorum. Nasıl çözeriz bunu?
UmutWindowss Zeptopat Katılım 14 Kasım 2024 Mesajlar 32 15 Kasım 2024 #2 Sistem özellikleriniz nelerdir?
V volorga Centipat Katılım 8 Ağustos 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #3 UmutWindowss dedi: Sistem özellikleriniz nelerdir? Genişletmek için tıkla... Monster Tulpar T7 20.2 ama bugün oldu daha onceden hiç problem yoktu.
UmutWindowss dedi: Sistem özellikleriniz nelerdir? Genişletmek için tıkla... Monster Tulpar T7 20.2 ama bugün oldu daha onceden hiç problem yoktu.
UmutWindowss Zeptopat Katılım 14 Kasım 2024 Mesajlar 32 15 Kasım 2024 #4 volorga dedi: Monster Tulpar T7 20.2 ama bugün oldu daha onceden hiç problem yoktu. Genişletmek için tıkla... Yeniden başlatın sistemi. Fazla işlemci kullanımından kaynaklı olabilir.
volorga dedi: Monster Tulpar T7 20.2 ama bugün oldu daha onceden hiç problem yoktu. Genişletmek için tıkla... Yeniden başlatın sistemi. Fazla işlemci kullanımından kaynaklı olabilir.
V volorga Centipat Katılım 8 Ağustos 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #5 UmutWindowss dedi: Yeniden başlatın sistemi. Fazla işlemci kullanımından kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Denedim 1 2 gündür aynı Windows güncellemesi de yaptım sürücüler da güncel. YouTube'da yardımcı video da bulamadım ne yapmam lazım acaba ya. UmutWindowss dedi: Yeniden başlatın sistemi. Fazla işlemci kullanımından kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 15 Kasım 2024
UmutWindowss dedi: Yeniden başlatın sistemi. Fazla işlemci kullanımından kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Denedim 1 2 gündür aynı Windows güncellemesi de yaptım sürücüler da güncel. YouTube'da yardımcı video da bulamadım ne yapmam lazım acaba ya. UmutWindowss dedi: Yeniden başlatın sistemi. Fazla işlemci kullanımından kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla...