Hocam, ben uygulamayı kast ediyorum.
Administrator hesabımda admin olmayan program çalıştırdım, Microsoft visual c++ yüklemem için uac izni vardı, acaba o uygulamaya virüs girmiş midir diye endişeleniyorum. @KaptanUfuk
Hocam, ben uygulamayı kast ediyorum.
Administrator hesabımda admin olmayan program çalıştırdım, Microsoft Visual C++ yüklemem için UAC izni vardı, acaba o uygulamaya virüs girmiş midir diye endişeleniyorum. @KaptanUfuk
Ben kullanıcıdan bahsetmiyorum, admin izni verilmeyen bir program benim tam admin olarak çalıştıracağım uygulamanın kodlarını izinsiz değiştirebilir mi?
Ben kullanıcıdan bahsetmiyorum, admin izni verilmeyen bir program benim tam admin olarak çalıştıracağım uygulamanın kodlarını izinsiz değiştirebilir mi?
Uygulama o an açıksa değiştiremez. Uygulama kapalıyken değiştirilebilir de kodlarını niye değiştirsin ki? Kodları değiştirebilen bir virüs yok yani kodları değiştirecek bir virüs yazmaya kimse uğraşmaz.
Uygulama o an açıksa değiştiremez. Uygulama kapalıyken değiştirilebilir de kodlarını niye değiştirsin ki? Kodları değiştirebilen bir virüs yok yani kodları değiştirecek bir virüs yazmaya kimse uğraşmaz.