Windows'ta YouTube alt yazı özelliği var mı?

Kadiroaou

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, YouTube'da ilgilizce konuşmalar alt yazı özelliği ile Türkçeye çevriliyor, merak ettim buna benzer bir özellik Windows için var mı? Örneğin bir PC oyununda yabancı konuşmaları Windows bu özelliği ile Türkçeye çevirse aynı YouTube'daki bu özellik gibi veya başka sitelerdeki yabancı konuşmalar Türkçeye çevrilse?

Merhaba, YouTube'da ilgilizce konuşmalar alt yazı özelliği ile Türkçeye çevriliyor, merak ettim buna benzer bir özellik Windows için var mı? Örneğin bir PC oyununda yabancı konuşmaları Windows bu özelliği ile Türkçeye çevirse aynı YouTube'daki bu özellik gibi veya başka sitelerdeki yabancı konuşmalar Türkçeye çevrilse?
Windows a bildirerek bu özelliği getirebilirsiniz :)

Windows 11'de "canlı alt yazı" diye bir şey var ama Windows 10'da var mı bilmiyorum.

Canlı alt yazı özelliği konuşulanı kelimeye döküyor benim bahsettiğim ise konuşulan yabancı dili alt yazı olarak Türkçeye çevirecek aynı YouTube alt yazı özelliği gibi. YouTube alt yazı ayarlarında yabancı dili Türkçeye çevir seçeneği var belki bu özellik Windows'ta vardır diye sormak istedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı