H HalfGlaze Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2011 Mesajlar 1.289 Makaleler 1 Çözümler 16 17 Nisan 2023 #1 F/P olduğu için RX 6800 XT alacağım. WattMan hatası alındığı herkes tarafından bilindiği için Linux'da da alır mıyım merak ediyorum?
F/P olduğu için RX 6800 XT alacağım. WattMan hatası alındığı herkes tarafından bilindiği için Linux'da da alır mıyım merak ediyorum?
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.339 Makaleler 8 Çözümler 179 17 Nisan 2023 #2 Hayır almazsın ama RX 6800 XT ile zaten WattMan hatası alman çok zor.
Itechin.g Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 7.981 Makaleler 4 Çözümler 20 17 Nisan 2023 #3 Vallahi alabilirsiniz dediğimizde oradan bir Linux'cu arkadaş terlikle bizi kovalayacak gibime geliyor. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Nisan 2023
Vallahi alabilirsiniz dediğimizde oradan bir Linux'cu arkadaş terlikle bizi kovalayacak gibime geliyor.
H HalfGlaze Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2011 Mesajlar 1.289 Makaleler 1 Çözümler 16 17 Nisan 2023 #4 Itechin.g dedi: Vallahi alabilirsiniz dediğimizde oradan bir Linux'cu arkadaş terlikle bizi kovalayacak gibime geliyor. Genişletmek için tıkla... Forumda sağlam bilgili Linux mudavimleri var doğru söylerler genelde. Yazılımsal bir sorun olduğu için almam gibi geliyor.
Itechin.g dedi: Vallahi alabilirsiniz dediğimizde oradan bir Linux'cu arkadaş terlikle bizi kovalayacak gibime geliyor. Genişletmek için tıkla... Forumda sağlam bilgili Linux mudavimleri var doğru söylerler genelde. Yazılımsal bir sorun olduğu için almam gibi geliyor.
EldrithcWraith Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2018 Mesajlar 2.943 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #5 Hayır almazsınız.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.339 Makaleler 8 Çözümler 179 17 Nisan 2023 #6 Itechin.g dedi: Vallahi alabilirsiniz dediğimizde oradan bir linuxcü arkadaş terlikle bizi kovalayacak gibime geliyor. Genişletmek için tıkla... Evet kovarız. Linux'ta native bir sürücü arayüzü zaten yok WattMan'da OverDrive ile alakalı bir şey. Ayrıca Linux'un kerneli Windows'tan farklı ayrıca driverlerde open-Source community ve Windows'tan farklı sürücüler kullanıyor.
Itechin.g dedi: Vallahi alabilirsiniz dediğimizde oradan bir linuxcü arkadaş terlikle bizi kovalayacak gibime geliyor. Genişletmek için tıkla... Evet kovarız. Linux'ta native bir sürücü arayüzü zaten yok WattMan'da OverDrive ile alakalı bir şey. Ayrıca Linux'un kerneli Windows'tan farklı ayrıca driverlerde open-Source community ve Windows'tan farklı sürücüler kullanıyor.
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 22 Nisan 2023 #7 Linux'ta kernel paniklerine sebep olabildigi gibi seyler okumustum bir yerlerde ama bahsettigin seri fazla etkilenmiyor sanirim bu durumdan.
Linux'ta kernel paniklerine sebep olabildigi gibi seyler okumustum bir yerlerde ama bahsettigin seri fazla etkilenmiyor sanirim bu durumdan.